Масла и добавки за ск.кутия?Препоръки?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Сря 16 май 2007 16:11

jaba7a написа:ами за триене щото тука пак нападки.....ама добре...решението е:ще карам докато не се счупи и ще сменям....т.е.ще сменя маслото , ще сложа добавка и ше карам до другия месец така...след това смяна/тъпо решение но времето ме притиска а и нямам провизии(пари)след боядисването и т.н.А не че мама няма както някой каза :!:

Ох ,не ти се бъркам ама не пиши,че проблемът е решен...не си взел според мен най-правилното решение .....ако се строши така ще се набуташ с безсмилени плащания,че ще надхвърлиш парите за скоростна кутия на старо!.дано да изкараш спокойно пътуванията......Късмет!

Потребителски аватар
WASP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот WASP » Сря 16 май 2007 19:07

jaba7a написа:
WASP написа:....
ПИЧ!Мнения като твоето са напълно без никва полза!И не МАМА щото и "твоята майка също" ...........исипал съм се за боя за кви ли не лаинарии по тая кола!А ако тръгнем да я правим не се знае какъв ще е резултата!За това не ми се харчат много пари! :evil: Ти като ги имаш давай ги за квото си искаш..........аз си имам и други разходи!

zfa159 написа:....
Ето ти мнение за пример :bowdown човек които ме разбира==>МЕРСИ :D
П.С.Мисля че няма какво повече да се каже по темата......освен за добавките но може да се маха.

Младежо, не си позволявай лукса да даваш обидни квалификации!
Второ, вземи се научи да четеш целия пост, а не да цитираш определени откъси, които очевидно не си разбрал!
Относно харченето на пари, на никой (дори и на много заможните хора) не им е приятно да ги дават!
Вземи се ограмоти малко, че никак не се покриват претенции и правопис !
Хайде със здраве!

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Сря 16 май 2007 20:30

Недейте да превъщате темата в караници и т.н. и с риск да си го отнеся мисля да обобщя как аз виждам нещта :
-колегата попита дали проблема му е серизоен и дали е фатален
-отговори му се че може да се кара и така може и да се предприемат няколко действия за решаване на проблема и бяха представени и ценовите отношения на нещата.
За самия него а и за мен темата наистина е решена и е за триене - колегата си е избрал вариант от предложените му и е решил как да си реши проблема (да кара до дупка)....какво има повече да разискваме?
По повод добавките аз лично съм заинтересован кой с каква кара и доволен ли е понеже и аз мисля да сипвам ама темата е за нещо доста по-друго.
Отделно по повод маслата поне за Пасат завода си дава спецификация че маслото не се сменя а само се долива и аз това и правя.Въпреки всичко ще и люсна една добавка понеже искам да видя ще има ли разлика.За статистиката аз доливам BP Energear SGX

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Сря 16 май 2007 21:28

zfa159 написа:.......
В твоя чест темата вече е за "Масло и добавки за ск. кутия"

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Чет 17 май 2007 7:37

Ехе благодаря :)
Аз имам един познат който ми препоръча една ама не помни как се казвала (има някъде из мазето и обеща да я потърси).Разправя че била много ефективна ама да видим....като я изнамеря и си я сипя ще кажа ефекта :)
Благодаря!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”