:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Не мога да извадя задния спирачен барабан ??? - Помооощ !!!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
scruc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scruc » Вто 26 юни 2007 13:08

joker написа:Чичо Scruc 25 години работя и само с военни и съм също в системата ...тази твоя психология ми е до болка позната!!!не ме закачай на тази тема защото просто не знаеш колко навътре съм в нещата от нашата обща система дето работим!!!!!!

Само не ми обесняваи колко си навътре в нещата щото и твоита психология ми е напълно ясна а именно многознаико които си мисли че от всичко разбира но краиният резултат е под :?: . Ако твоята цел е да си вдигнеш реитинга с безсмислени мнения само и само за да си напишеш под никнейма многознаико, това си е лично твоя работа ,моята цел не е такава. Лично аз повече няма да спамя темите на колегите за да се занимавам с разни недоотценени индивиди кото тебе, които търсят публична изява на всяка цена с цел да си избиват собствените комплекси, това ми е доста под нивото.Слава на бога , че не всички българси лекари са като тебе.

Искренно се извинявам на колегите, и от тук нататък ще пиша само ако мога да помогна на някои защото целта на този форум е точно такава

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”