hatebur написа: Да не би и аз да сам захапал дравцето с някой ментакТова ли е горе-доло цената
Свърши боба, иначе можеше да метна един и да ти кажа...
hatebur написа:Ааааааа лоша работа.Мойте ги смених преди 2 сед.( с Билщайн) Но чесно да ви кажа нещо не ме кефят много.Колата нещо не ми харесва много в завойте.може и да е от пружините.Но маистора ми каза че стрували 83.00 лв.(маслени са) Да не би и аз да сам захапал дравцето с някой ментакТова ли е горе-доло цената
zdrash написа:в овча купел срещу 5 кинта
там продават и амортесьори с монтаж и две години гаранция - сакс
( според мен за нормална кола сакс-а е най доброто
имам лада 1500с с газови сакс купени 1986 година на 190хил. км.
и голф 2 с маслени сакс купени 1998 година на 110хил. км. - всичките са като нови)
momo81 написа:ами то се е видяло че ще купувам нови, ама на коя марка да се спра тогава. Между другото на тези билщайн които ми изпуснаха навсякъде си пишеше произведено в германия - и на кутиите и на самите амортисьори - е това едва ли доказва нещо де.
petko5 написа:momo81 написа:ами то се е видяло че ще купувам нови, ама на коя марка да се спра тогава. Между другото на тези билщайн които ми изпуснаха навсякъде си пишеше произведено в германия - и на кутиите и на самите амортисьори - е това едва ли доказва нещо де.
Вземи си амортесьори сПИСМЕННА ГАРАНЦИЯ
![]()
Закс, Монро, Кьони, Билщайн и т.н. , за всички има мнение, всичките са много добри и т.н. ...... , но следващия път си вземи амортесьори с ПИСМЕННА ГАРАНЦИЯ, а не
с УСТНА ГАРАНЦИЯ
![]()
P.S.
УСТНАТА ГАРАНЦИЯ," КУЧЕТА Я ЯЛИ "
, ВЕРВАЙ МИ
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 12 госта