Моля за съвет - мнения за Голф 4 1.4?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Чет 13 сеп 2007 7:11

mufin, МК 3 си го имах вече по времето, когато ми се наложи да "бръмча" с 4-ките /често ми се налага да "бръмча" с какви ли не по-стари или по-нови "таралясници"/, не е там въпроса... Но пък съм имал възможност да измина доста пъти едни и същи маршрути с разл. коли, което носи известни, дори и субективни да са, впечатления...

Към автора на темата - мое мнение - ако ще се ползва предимно градско и е наистина с произход - скачай - писах ти вече... Дори и да излезе "нещо", оправя се, не е толкова страшно - справка - пак в темата на братушките, която съм дал по-горе, при това цените при руснаците са ужасТ, в сравнение с нашите...

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Чет 13 сеп 2007 12:30

kokovanev написа:mufin, МК 3 си го имах вече по времето, когато ми се наложи да "бръмча" с 4-ките /често ми се налага да "бръмча" с какви ли не по-стари или по-нови "таралясници"/, не е там въпроса... Но пък съм имал възможност да измина доста пъти едни и същи маршрути с разл. коли, което носи известни, дори и субективни да са, впечатления...

Към автора на темата - мое мнение - ако ще се ползва предимно градско и е наистина с произход - скачай - писах ти вече... Дори и да излезе "нещо", оправя се, не е толкова страшно - справка - пак в темата на братушките, която съм дал по-горе, при това цените при руснаците са ужасТ, в сравнение с нашите...

Хич даже не е субективно...от това по-добър начин да "усетиш" различни коли и да ги сравниш ..здраве му кажи!
На мястото на колегата бих послушал на 100% kokovanev......просто звучи страшно убедително и аргументирано!!!
Пък май колегата беше писал,че точно за такава цел му трябва колата(градско)...защото си имал друга по"спортна" кола!
послушай kokovanev !!!!Друго е просто полемика и словесен спаринг!

Последна промяна от joker на Чет 13 сеп 2007 16:37, променено общо 1 път.

mufin
Автомобил:
Двигател:

Aми те причините са ясни

Мнениеот mufin » Чет 13 сеп 2007 16:36

nilak54 написа:Кажете ми поне 3 причини за да си взема голф 4 1,4 !

МОЛЯ ВИ !!!

не се колебай даже.
Аз съм в абс. същата ситуация - Голфа го взех преди около две седмици.
Взех го от шефа си , колата е 100% на реални километри - купувана от Аутотрейд.

Вече му врътнах 2000 км , включително едно ходене в Букурещ.
Разход от 8/100 градско е достатъчна причина да го купиш.
Друга причина е кефа да караш кола на 70 000 -нищо не трака и не скърца. всичко си работи . Нищо не преправяно или саморъчно тунинговано. Мирише на ново и изглежда като ново.

Не слушай теоритични приказки на ентусиазирани младежи за тромави каручки. Колата ще ти хареса за градско - бързо тръгва и добре изпреварва.
Руския опит за разхода на масло показва че двигателя започва да харчи масло след продължително каране над 5500 оборота (прегряване и пре... на сигменти)

nilak54
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nilak54 » Пет 14 сеп 2007 10:17

mufin , Екстра си !
Мерси за мнението ,вече се надъхах да го взимам този голф!
Твоя голф с какво масло го караш ,защото чух по този повод доста противоречиви мнениея! Говоря не само за модела на маслото , но и за марката!!! Пълно е с ментаци и боклуци!!

nilak54
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nilak54 » Съб 15 сеп 2007 14:38

Да ви питам!!! Какви джанти да му сложа на моя БЪРЗЗЗ голф 1.4 ?
ако му сложа 16 ще го убия съвсем нали ?
Моля някой който е патил от гъзария да ми пише, че съм мераклия за готина джантичка ,но усещам че си вкарвам таралеж в гащите!!! :twisted:

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Съб 15 сеп 2007 17:13

Явно просто колата ти е насърце, дано не съжаляваш после както аз сега с 2-ката си :roll: А джанти можеш да сложиш 16 ама още повече ще умре. Вземи поне 1.6 като искаш икономия или TDI 90кс.
Според мен таралежа ще си го вкараш ако си вземеш 1.4 :roll:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Съб 15 сеп 2007 19:19

FreeSoul написа:Според мен таралежа ще си го вкараш ако си вземеш 1.4 :roll:

Следващият път ще знае :wink: .

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”