mufin, МК 3 си го имах вече по времето, когато ми се наложи да "бръмча" с 4-ките /често ми се налага да "бръмча" с какви ли не по-стари или по-нови "таралясници"/, не е там въпроса... Но пък съм имал възможност да измина доста пъти едни и същи маршрути с разл. коли, което носи известни, дори и субективни да са, впечатления...
Към автора на темата - мое мнение - ако ще се ползва предимно градско и е наистина с произход - скачай - писах ти вече... Дори и да излезе "нещо", оправя се, не е толкова страшно - справка - пак в темата на братушките, която съм дал по-горе, при това цените при руснаците са ужасТ, в сравнение с нашите...

Моля за съвет - мнения за Голф 4 1.4?
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
kokovanev написа:mufin, МК 3 си го имах вече по времето, когато ми се наложи да "бръмча" с 4-ките /често ми се налага да "бръмча" с какви ли не по-стари или по-нови "таралясници"/, не е там въпроса... Но пък съм имал възможност да измина доста пъти едни и същи маршрути с разл. коли, което носи известни, дори и субективни да са, впечатления...
Към автора на темата - мое мнение - ако ще се ползва предимно градско и е наистина с произход - скачай - писах ти вече... Дори и да излезе "нещо", оправя се, не е толкова страшно - справка - пак в темата на братушките, която съм дал по-горе, при това цените при руснаците са ужасТ, в сравнение с нашите...
Хич даже не е субективно...от това по-добър начин да "усетиш" различни коли и да ги сравниш ..здраве му кажи!
На мястото на колегата бих послушал на 100% kokovanev......просто звучи страшно убедително и аргументирано!!!
Пък май колегата беше писал,че точно за такава цел му трябва колата(градско)...защото си имал друга по"спортна" кола!
послушай kokovanev !!!!Друго е просто полемика и словесен спаринг!
Последна промяна от joker на Чет 13 сеп 2007 16:37, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Aми те причините са ясни
nilak54 написа:Кажете ми поне 3 причини за да си взема голф 4 1,4 !
МОЛЯ ВИ !!!
не се колебай даже.
Аз съм в абс. същата ситуация - Голфа го взех преди около две седмици.
Взех го от шефа си , колата е 100% на реални километри - купувана от Аутотрейд.
Вече му врътнах 2000 км , включително едно ходене в Букурещ.
Разход от 8/100 градско е достатъчна причина да го купиш.
Друга причина е кефа да караш кола на 70 000 -нищо не трака и не скърца. всичко си работи . Нищо не преправяно или саморъчно тунинговано. Мирише на ново и изглежда като ново.
Не слушай теоритични приказки на ентусиазирани младежи за тромави каручки. Колата ще ти хареса за градско - бързо тръгва и добре изпреварва.
Руския опит за разхода на масло показва че двигателя започва да харчи масло след продължително каране над 5500 оборота (прегряване и пре... на сигменти)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”