сипах и бензин и пали и гасне пак , задържах я та загря малко и си работи като песен като загрее но на студен двигател гансне като и давам газ купунда на дебитомера пука ...
не знам къде седи на твоя двигател Знаещите да помагат. На бившето ми ПБ бе вътре в дебитомера, непосредствено след въздушният филтър. По пътя на логиката и при теб трябва да е някъде там.
Scarchu написа::( не знам къде седи на твоя двигател Знаещите да помагат. На бившето ми ПБ бе вътре в дебитомера, непосредствено след въздушният филтър. По пътя на логиката и при теб трябва да е някъде там.
опа ..... колегата Боби днес дойде за което му благодаря безкрайно много ... доказа добрината си за пореден път , въпреки че се стъмваше и почваше да вали дойде да я погледне колата и си поговорихме доста хубаво нямаше време за бира , но др път , неговата преценка беше че е заминал деференциялния регулатор .... тези дни ще ми го намерат и ще го сменя ....
ще повдигна темата след това ... за да кажа какво е станало ...
Бобката пак се оказа прав смених регулатора на деферинцияла който каза и всичко се оправи обороти си държи работи си как трябва , само сместа да оправа там нещо както трябва и всичко ще 6 +
благодаря на всичко който помогнаха и най вече на Bobby_