проблем с крадците
- StanTheMan
- Автомобил:
- Двигател: AFT
- Контакти:
bak6i6a написа:Айде и аз да споделя.Есента докато бях нощна смяна и си обикалях района набарах две студентчета от военноморското училище които си бяха събрали 22 антени от коли ей така за спорта,ще ме помнят цял живот тези пишлемета.За 22 антени ги уволниха и ги осъдиха
Добре бе колеги
Аз съвсем сериозно искам да ви питам: Има ли единодушно мнение защо се крадат тези халогени, чистачки, огледала, антени, емблеми и т.н. и ако "Да", моля споделете.
Аз съвсем сериозно си мисля, че всичко това е за спорта!
Къде ще пласират откраднатото - или на собствения автомобил, или къде? Разяснете ми, ако мислите наистина, че не е само за спорта, не ми е ясно какви са тези глупаци

п.с. въпрос на време е очевидно и моите да зачезнат на някаде

- blondeskiller
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да се оплача и аз ! не са ми крали нищо до сега, но ми се случи следното .. бях си паркирал колата.. след 2-3 часа тръгвам - викам си "чакай да изчистя задното стъкло .. " и оо чудо - не пръска .. слизам - гледам - пръскалката ми е ударена с камък или нещо друго .. е така 'за спорта' .. мамицата им!
Мн искам да разбера кой е бил
И още един случай, за щастие с приятен край - дадох 30 кинта за чистачки - CHAMPION - доволен съм много .. и един ден седя в офиса и викам - чакай да изляза да изпуша 1 фас излизам и кво да видя - двама цигани свалят чистачки .. от моя голф
Аз тихичко се приближавам ... и единя отнесе супер кофти шут - чак падна .. другия избяга.. и си го изкарах на падналия
И кибиците на спирката - дето не са ги спрели да ми свалят чистачките - почнаха да ми викат "За кво ги бия и те са хора - нямали кво да ядат.."
Е чистачките ли ше ми ядат бе мамицата им !!!

Мн искам да разбера кой е бил

И още един случай, за щастие с приятен край - дадох 30 кинта за чистачки - CHAMPION - доволен съм много .. и един ден седя в офиса и викам - чакай да изляза да изпуша 1 фас излизам и кво да видя - двама цигани свалят чистачки .. от моя голф

Аз тихичко се приближавам ... и единя отнесе супер кофти шут - чак падна .. другия избяга.. и си го изкарах на падналия

И кибиците на спирката - дето не са ги спрели да ми свалят чистачките - почнаха да ми викат "За кво ги бия и те са хора - нямали кво да ядат.."
Е чистачките ли ше ми ядат бе мамицата им !!!

-
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: 1.9TDI AJM 25.10.2000
Пич да не ти пука за кибиците БОЙ му е майката. При мен един път и едни кибици отнесоха шутовете щот много говорят. А който е гладен да си намери работа - значи ние тъпите работим за да има кой да живее на нашия гръб и да ни краде така ли ?! Сори ама който неможе да се оправи да умира - нарича се естествен подбор и без това е пренаселено.
- pitona34
- Автомобил:
- Двигател:
И аз да се оплача-7 пъти ми крадат бленди мигачи-всичко....а аз копувам....после като ми писна бях започнал да си ги свалям вечер...като панела на сд-то....ужас.Но поне си бяха при мен,ех че неможах да докопам некои от тия безобразници...въпреки че една вечер викам няма да спя,и от терасата дебна цяла нощ,значи към 6.00 си викам нищо,тая вечер не са минавали и влизам да си лягам....по едно време ме гложди нещо и излизам на терасата...кво да видя....пак ги взели,това беше последния път....сега съм на платен гараж....еееех спокоиствйеее.jims написа:Някой да сподели има ли ефект връзването на блендите със свински опашки, че преди малко минах покрай колата и пак я няма пасажерската бленда![]()
Не ми е до 6-7 лв. дето ще дам ама не съм спестовна касичка на някой ********
Едит: Междувпрочем съм забелязал, че десните бленди се крадат повече от левите... На мен тук във Варна ми е втората открадната. На голфа на приятелката ми също дясната й откраднаха преди седмица две в София.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”