проблем с крадците

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
bak6i6a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bak6i6a » Чет 15 май 2008 12:55

Айде и аз да споделя.Есента докато бях нощна смяна и си обикалях района набарах две студентчета от военноморското училище които си бяха събрали 22 антени от коли ей така за спорта,ще ме помнят цял живот тези пишлемета.За 22 антени ги уволниха и ги осъдиха

Потребителски аватар
StanTheMan
Автомобил:
Двигател: AFT
Контакти:

Мнениеот StanTheMan » Чет 15 май 2008 22:00

bak6i6a написа:Айде и аз да споделя.Есента докато бях нощна смяна и си обикалях района набарах две студентчета от военноморското училище които си бяха събрали 22 антени от коли ей така за спорта,ще ме помнят цял живот тези пишлемета.За 22 антени ги уволниха и ги осъдиха

Добре бе колеги
Аз съвсем сериозно искам да ви питам: Има ли единодушно мнение защо се крадат тези халогени, чистачки, огледала, антени, емблеми и т.н. и ако "Да", моля споделете.
Аз съвсем сериозно си мисля, че всичко това е за спорта!
Къде ще пласират откраднатото - или на собствения автомобил, или къде? Разяснете ми, ако мислите наистина, че не е само за спорта, не ми е ясно какви са тези глупаци :?

п.с. въпрос на време е очевидно и моите да зачезнат на някаде :cry:

Потребителски аватар
blondeskiller
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blondeskiller » Чет 15 май 2008 22:42

Да се оплача и аз ! не са ми крали нищо до сега, но ми се случи следното .. бях си паркирал колата.. след 2-3 часа тръгвам - викам си "чакай да изчистя задното стъкло .. " и оо чудо - не пръска .. слизам - гледам - пръскалката ми е ударена с камък или нещо друго .. е така 'за спорта' .. мамицата им!
Мн искам да разбера кой е бил :)

И още един случай, за щастие с приятен край - дадох 30 кинта за чистачки - CHAMPION - доволен съм много .. и един ден седя в офиса и викам - чакай да изляза да изпуша 1 фас излизам и кво да видя - двама цигани свалят чистачки .. от моя голф :shock :shock
Аз тихичко се приближавам ... и единя отнесе супер кофти шут - чак падна .. другия избяга.. и си го изкарах на падналия :lol:
И кибиците на спирката - дето не са ги спрели да ми свалят чистачките - почнаха да ми викат "За кво ги бия и те са хора - нямали кво да ядат.."
Е чистачките ли ше ми ядат бе мамицата им !!! :censored: :censored: :censored:

PiMPi
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: 1.9TDI AJM 25.10.2000

Мнениеот PiMPi » Чет 15 май 2008 23:12

Пич да не ти пука за кибиците БОЙ му е майката. При мен един път и едни кибици отнесоха шутовете щот много говорят. А който е гладен да си намери работа - значи ние тъпите работим за да има кой да живее на нашия гръб и да ни краде така ли ?! Сори ама който неможе да се оправи да умира - нарича се естествен подбор и без това е пренаселено.

bak6i6a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bak6i6a » Пет 16 май 2008 20:09

Абе набараш ли някой да пипа по колата без значение мангал или наркоман бой му е майката.Важното е да дишат докато дойдат полицаите

zoko11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zoko11 » Вто 10 юни 2008 7:32

Колега, хвани халогенните с нитове вместо с оригиналните болтчета. Аз го направих и даже сложих много здрав силикон по краищата на халогенните и мигачите и нямам никакъв проблем вече 5 години, а колата я оставям навсякаде

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Нед 22 юни 2008 10:12

-

Последна промяна от jims на Пон 16 юни 2025 11:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ixidor
Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
Двигател:

Мнениеот Ixidor » Нед 22 юни 2008 13:23

jims написа:Някой да сподели има ли ефект връзването на блендите със свински опашки, че преди малко минах покрай колата и пак я няма пасажерската бленда :evil:

Според мен няма...
Вече съм назад с една бленда и задна емблема (за 2 дена).
Баси ако хвана някой ще му чупа ръчичките... :censored:

Потребителски аватар
pitona34
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pitona34 » Нед 22 юни 2008 17:33

jims написа:Някой да сподели има ли ефект връзването на блендите със свински опашки, че преди малко минах покрай колата и пак я няма пасажерската бленда :evil:
Не ми е до 6-7 лв. дето ще дам ама не съм спестовна касичка на някой ******** :censored:

Едит: Междувпрочем съм забелязал, че десните бленди се крадат повече от левите... На мен тук във Варна ми е втората открадната. На голфа на приятелката ми също дясната й откраднаха преди седмица две в София.
И аз да се оплача-7 пъти ми крадат бленди мигачи-всичко....а аз копувам....после като ми писна бях започнал да си ги свалям вечер...като панела на сд-то....ужас.Но поне си бяха при мен,ех че неможах да докопам некои от тия безобразници...въпреки че една вечер викам няма да спя,и от терасата дебна цяла нощ,значи към 6.00 си викам нищо,тая вечер не са минавали и влизам да си лягам....по едно време ме гложди нещо и излизам на терасата...кво да видя....пак ги взели,това беше последния път....сега съм на платен гараж....еееех спокоиствйеее.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Нед 22 юни 2008 20:45

Гараж братле това е спасението,на улицата е като сергия на който каквото му трябва минава и си взема ебати тъпотията :061: :a boi de
Аз трябва да се местя да живея в колата че да не я барат :insane

Потребителски аватар
pitona34
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pitona34 » Нед 22 юни 2008 22:00

Верно 50 лв за Гараж на месец-ама си опазиш колата...значи до мен спираше комшията{полицаи} също със голф 3...но неговите бленди и всичко останало си стояха на мястото....странно.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пон 23 юни 2008 7:01

Знаят мръсниците кое на кого,нали по цял ден това им е работата да обикалят и да гледат :evil:

Потребителски аватар
ilkomotor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ilkomotor » Пон 23 юни 2008 8:44

....аз си намерих едни болтчета дето главата им представлява еврейска здвезда с издатък вътре,май са за френските автомобили /...с тях хванах халогените и за сега няма ядове, нещо като секретни болтове станаха :lol:

Потребителски аватар
malkiiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malkiiq » Съб 27 сеп 2008 1:29

на мене пьк ми разбиха колата в подземния паркинг на скай сити да ми гепят сд-то дето не беше мое и половината неща по него не работеха ама.... ко да ги праиш тьпи наркомани...

lyuboo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyuboo » Съб 27 сеп 2008 7:16

за халогените решението е с нитове, нищо друго не помага.като се налага да сменяш крушка зимаш винтовер с бургия и пробиваш нита, иначе все ще си оставаме без халогените

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”