ninov написа:Мисля че тази тема е изчерпахме
то заприлича на чат бе хора
ама нека кажа и аз нещо.
Още в самото начало му казах на колегата че още при първата смяна на консумативи в Бг малко кончета ще изчезнат
причината и аз не знам къде е?
присадки ли са климата ли е Незнам![]()
да попитам колегата защо решавате да смените просто ей так агумички на клапани?
чух че и още някой се кани да ги сменя?
Едни гумички за 8 клапанните голвета са 5 лв.
за труд сигурно ще ви звемат 20 лв. невярвам някой да се навие за по малко, обаче какво ще промените? НИЩО
ако искаш да ремонтираш сваляш главата, носиш е на майстор да ти припасни клапаните като преди това преглеждате в какво състояни е , може да смени някой водач ако имат луфт, пусле и пускаш един шлайв, купуваш си една хубава гарнитура около 50 лв. и е затваряш колата. И отново нищо е малко се е подобрило положението но една основна работа не си направил. Ами така или иначе си решил да харчиш грешни пари, вземи смени сегментите да ти е мирна главата и да знаеш че си направил колица която следващите 100 000 км няма да ти създаде никакви ядове с двигателя. Защо ви го казвам това ли?
защото в Бг колите идват над 350 000км и това им е проблема
не че са много километри но пък са и карани с 3 смени на маслото най много докато падне гаранцията и са амортизирани много. Забравих да спомена и биелните лагери да смениш колега ако ще сменяш сегменти.
Това е процедурата за лечение за нашите ново-внесени коли по на 400 000км. Сега как ви се струва?
Аз бих ви препоръчал карайте ги тези стари голфове докато издъхнат никакъв ремонт грешен за кола на която стойноста и е 3000лв с всичките лъжи н продавача от автосалона на 144 000 км брато една баба е карала ама починала и сега дядото е продал на бай Ганъо, чиста измама. голфовете ги взимат по за 800 Евро най много и той трябва наистина да е добър, всичко е бом-бок
айде спокойна вечер.
хаах колега доста дълък цитат и също толкова правилен. имаш въпрос защо съм си сменил гумичките... защото ми харчеш маслото много яко около литър на 1000км. а сега е ок