Ще купувам голф 2 ???
- dimit1r89
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Ще купувам голф 2 ???
2 ките са бегачки ве за кво да му слагам газово да му ибавам мамата на двигателя 
- DaNicHeLi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU 1999
Здравей приятел,ще ти дам някои съвети!
Изчакай(ако все още не си купил),постоянно излизат ПБ-та за по 1700-1800лв читави(широка броня,след 90-та)!
Ходи по обяви и ги карай задължително и не се хвърляй на първата,така сам ще прецениш коя е перфектната!
Не взимай механична инжекция,няма смисъл(колегите с такива да не се обиждат)!Ел. инжекционите са по-съвременни!
Вземи това,което е по стегнато и поддържано!
Ако ще слагаш обикновена газова си вземи 1,8 моно!
Мойто ПБ дава различно разход-за София е в диапазона 9-13 в зависимост от задръствания и т.н.Извънградско не съм я карал,предполагам 7-8!
Изчакай(ако все още не си купил),постоянно излизат ПБ-та за по 1700-1800лв читави(широка броня,след 90-та)!
Ходи по обяви и ги карай задължително и не се хвърляй на първата,така сам ще прецениш коя е перфектната!
Не взимай механична инжекция,няма смисъл(колегите с такива да не се обиждат)!Ел. инжекционите са по-съвременни!
Вземи това,което е по стегнато и поддържано!
Ако ще слагаш обикновена газова си вземи 1,8 моно!
Мойто ПБ дава различно разход-за София е в диапазона 9-13 в зависимост от задръствания и т.н.Извънградско не съм я карал,предполагам 7-8!
Колега аз искам да се похваля от моята голф 2-ка която е 1.8 ми 90к.с. много върви но разхода не е много малък 12-13 в града а извън него незнам!Скоро си купих една 3-ка НО това не е кола за мен (купих я защото я взех за малко пари и има хидравлика,заради приятелката ми) иначе двигателя е 1.8 ми но е по слабия 75 к.с.
Според мен си намери някоя читава 2-ка 1.8 ми и си гледай кефа
Успех
Според мен си намери някоя читава 2-ка 1.8 ми и си гледай кефа
Успех

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”