Както казах вследствие на удара, нещо ми се прецака по-ходовата част!
Ходих при майстор да е погледне и напрахме едно кръкче и той мисли да не са амортисьори или тампони, но не е сигорен.
Днес като бех при колата я натиснах от дясната страна в/у калника и се чува нещо като цззз-цсззз като я натискам от лявата страна тази шум е по-лек даже почти го няма, това значи ли, че амортисьорите са отишли?
Преди тропкането се чуваше повече от ляво сега от дясно

, десния амортисьор е леко омаслен но левия не е! НА ПРАВО НЕ ЗНАМ ВЕЧЕ ВЗЕ ДА МИ ПИСВА!!!
Колко струват що годе хубвави амортсьори с тампони на масферсона/чувал съм, че се сменят комплект/?
А и на всичко отгоре трябва да сменя левия калник отново този го купих от момче от форума и съм много не доволен, първо при самия монтаж не пасна както трябва а и колата е имала сериозен удар от която е калника от дясната страна/не купувайте нищо за предница от удряни коли от пред видимо може да няма следи от изменение, но бъдете сигорни, че имат дефект/казвам от собствен опит/, проблема при мен е, че има сериозна пролука м/у фара и калника от горната част поне 2см/абе скапана работа/
Моля някой да каже за главня въпрос по-горе!
Ще кача снимки с развитието по-ремонта до сега, вече имам решетка и фарове/двусекционни които реставрирах колкото мога/