как се сваля антената на голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
deversant
Автомобил:
Двигател:

Re: как се сваля антената на голф 4

Мнениеот deversant » Съб 30 апр 2011 8:31

mironti написа:Смених антената след сваляне на целия таван, но хваща много зле! Антената има вграден усилвател, но е много зле работата, още като е монтирах проверих как е сигнала и установих, че като държа буксата на антената с ръка сигнала е добър, но като е пусна веднага се влошава! Дали трябва да взема и отделно захранване за тази антена?

Вие май не разбрахте,че тази антена се слага за "визия" или заради заминало уплътнение!Да нехваща както търябва,затова трябва да се измести платката от старата антена и да се припой един дебел кабел (вместо антена) някъде 4-5см по спомен.Аз сложих 2.5 или 4кв.(така прецених) :idea:

Потребителски аватар
B_A_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот B_A_D » Съб 04 юни 2011 14:30

B_A_D написа:Каква е антената на Golf 4 VAG, DIN или SMA ?

п.п. моята е прецакана и сега не съм сигурен каква трябва да взема.

Тази ще ми свърши ли работа

http://www.dealextreme.com/p/anti-stati ... enna-39016 :?:

:?: :|

Потребителски аватар
miti4nia78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miti4nia78 » Пон 29 окт 2012 17:37

И аз имам едно въпросче по темата.Един приятел си купи голф 4 и естествено в него нямаше касетофон,купи си в последствие от техномаркет сд-сони,mp3 с флашка-всичко си работи нормално само радио неще да хваща.Чудихме се къде е проблема и се усъмнихме в антената.Несме разглобявали още нищо,и реших да се поровя, да прочета за подобен проблем.Някой да сподели нещо ако знае къде да търсим проблема,тая антена да има някакви букси,да са се извадили нещо,защото ме съмнява някой да е свил усилвателя като го продава тоя голф.И можели тоя усилвател да изгори и затова да не хваща радио.

Потребителски аватар
bo_mark
Автомобил: Golf MK4 GTI
Двигател: AUM 2001

Мнениеот bo_mark » Пон 29 окт 2012 20:38

Здравей колега ! Преди 2 дни е свалях и аз .
Първо като отвориш багажника и от горе има една лайсна трябва да е свалиш първо нея, тя се държи на 3 копчета и 2 щипки, първо разкопчаваш копчетата, после е хващаш от двете страни лайсната и е огъваш, тоест в средата на лайсната да се получи като "корем".След това разкопчай 1-2 щипки на страничните кори, за да не счупиш тавана като бъркаш. И накрая бъркаш с ключ 22 и си е сваляш. Дано съм бил полезен. :drunk

Потребителски аватар
miti4nia78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miti4nia78 » Вто 30 окт 2012 13:47

ок,мерси

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”