pepo написа:щом при по ряско подаване на газ ти прекусва има вероятностт да е от кабелите нарушена им е изолацията и искрата прехвъря от един цилиндур на друк и бурка цилиндрите и затожа прекусва тожа и при нови кабели също може да стане ако са на топка и не са разделени един от друк.причината за това че колата ти която е 150 к.с. върви поиче след 4500 оборота е ако н есе лужа де но това 4е е 16в мсиля че съм чувал някаде че 16в вурвят по добре в по високи обороти а 8в в ниските набират по добре
е то 3 чифта кабели да няма промяна,размених с един приятек за проба,няма разлика,знам като смених преди на ПЛ кабелите и се качих в друга кола не повярвах на разликата,но тук няма
Колега,виждам ,4е потроши една камара пари направо се разбери с rudoni и бягай при него като иска да ти открие проблема,ще го открие.Аз с негова насока се ориентирах ,4е ми прекъсва от дат4ик на температурата на водата и каква ти е гаранцията ,4е като си сменял това-онова вси4ко е добро и изправно някои работи може да ти показват ,4е работят ама да не работят в норми.
Аз затова и пиша тук

Датчика за температурата го махам и изписва -40 на ваг ком,слагаме запалваме и си показва на загряла кола 86 май беше,според мен работи.
А който е ходил по майстори които се чудят откаде да започнат,и казват кабели свещи и т.н. и после една диагностика да направим и нямаме грешки,а си прекъсваме,ми писва,3ти пък нямали програми колата била стара

Ще търся някой с мото тестер както каза да я преслуша,да изчакаме някой ден и ще пиша.