Карборатор за VW Golf 1.5-1.6 ?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Карборатор за VW Golf 1.5-1.6 ?
Истината е, че повечето Пиербург на Мк2 са прецакани и не работят добре. Оттам идва цялата заблуда, че Кейхина е манна небесна. Ако говорим за чисто нови не вярвам немския да е кой знае колко по-зле от японския карбуратор.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Нз ,ама аз не сьм чул някой дето кара на бензин да се е оплакал,всички са с газови с проблемите...тва е истината!
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Абе от пиербурга на мк2 бях доволен,ама след като го оправих,половин година не можаха майсторите да ми го оправят и накрая си оправих смукача сам...Кейхина по-малко се влияе при каране на газ(почти не се прецаква),солекса е куче и той и държи много,ама при него е завишен леко разхода...А на пиербурга междувпрочем му разказах играта само за около 8 месеца каране на газ,беше с плочка карба,не беше дупчен...На бензин протече като лейка и така...
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Моят преди няколко дена го свалях от тампонаи беше каран на газ над седмица(без да е минавала на бенз),а между карба и тампона имаше леко бенз.Явно и моят е протекъл 

- stankofm
- Автомобил: GOLF MK1
- Двигател:
Така Keihin 2 е много хубав карбуратор.Да разхода е мид неможах да го постигна толкова колкото пише в дебелите книги
.Но пред Пиербурга е много ама много по-хубав от него 

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
lion_heart002 написа:Кейхина е в пъти по-добър карбуратор от пиербурга и дори от солекса,за зенит да не говорим изобщо!Имал съм фолксваген и с пиербург и с солекс и аудита с кейхин,както и в момента и го казвам от опит!А това,че този карб не е сметнат за този мотор или е прецакан нищо не значи!
То аз като говоря,не говоря на ушите си!Да ти е честит карба иначе!
- stankofm
- Автомобил: GOLF MK1
- Двигател:
А и по вървеш Keihin неможе да се сравни с Pierburg-Solex

- dingila
- Автомобил:
- Двигател:
колега на бензин засече ли колко ти гори с този карб защото ми попадна един от ауди с колектори и всичко но се чудя дали да го сложа
сега съм с солекс еднокамерен 

- predator4o
- Автомобил: 1996 VW Golf MK3
- Двигател: 1Z 1.9 TDI 90 PS
dingila написа:колега на бензин засече ли колко ти гори с този карб защото ми попадна един от ауди с колектори и всичко но се чудя дали да го сложасега съм с солекс еднокамерен
Даже и не се замисляй

- dingila
- Автомобил:
- Двигател:
мерси но конкретно разхода на бензин ме валнува ако е 8 на дълго и 10 в града няма смисъл да махам солекса сега ми гори толкова но си я натискам и съм нямал проблем с него нито на газ нито на бензин само веднъй дето му врътках болчетата и се беше завишил разхода но карба вина няма за това така че ако можете да споделите разход на бензин ще съм ви благодарен 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Като икономичност Солекс е супер! Пиербург е направен да служи на абсолютно технически неграмотен потребител. И си изпълнява ролята 10 год, колкото е предвидения живот на колата. Ама ние я караме 25...
Инак, как си обяснявате факта, че Ауди 80 1.8 Кейхин е по - икономично от Голф 2 1.6? Не е само диференциала...
Инак, как си обяснявате факта, че Ауди 80 1.8 Кейхин е по - икономично от Голф 2 1.6? Не е само диференциала...
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Т.е. твърдиш, че Пиерът е добър,ама докато е в заводска изправност. Оттам насетне става боза, заради прекалено усложненото му устройство. Правилно ли съм те разбрал? 

- dingila
- Автомобил:
- Двигател:
значи да не разбутвам еднокамерния си солекс заради кеихена така ли да те разбирам двукамерния ще е по лаком 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”