Колегата горе се оказа прав, че ако искаш хубава кола ЗАСЛУЖАВАЩА парите които и искат, най-добре да намериш връзка навън.

hooligan_sk написа:Коли в немско на по 2 години и 40-60 000км всички имат по нещо пребоядисвано. Това никакъв проблем не е за една кола. Проблем е ако преди боята е играл доста тенекеджия
Haralampi написа:hooligan_sk написа:Коли в немско на по 2 години и 40-60 000км всички имат по нещо пребоядисвано. Това никакъв проблем не е за една кола. Проблем е ако преди боята е играл доста тенекеджия
На база на каква статистика обобщи така не ми е много ясноИма коли и коли... ама масата не са и чували за пребоядисване
А за тенекеджия - затова препоръчвах дебеломери за боя при покупка на автомобил... ама май вече не се предлагат в БГ. Бяха много полезно нещо защото показват именно колко е "дълбока" щетата и дали е играл кит.
hooligan_sk написа:постоянно се случва да задереш калник, да пукнеш броня и тн. В крайна сметка това не прави по-лоша колата
Haralampi написа:hooligan_sk написа:постоянно се случва да задереш калник, да пукнеш броня и тн. В крайна сметка това не прави по-лоша колата
Е точно тук грешиш - в Германия това не се случва "постоянно" а много, много рядко, сравнено с България или Италия ....
А стига да е качествено пребоядисана съм съгласен, но все пак от оригиналната боя и лак - по-добро няма.
hooligan_sk написа:Haralampi написа:hooligan_sk написа:постоянно се случва да задереш калник, да пукнеш броня и тн. В крайна сметка това не прави по-лоша колата
Е точно тук грешиш - в Германия това не се случва "постоянно" а много, много рядко, сравнено с България или Италия ....
А стига да е качествено пребоядисана съм съгласен, но все пак от оригиналната боя и лак - по-добро няма.
Ок де, ясно, на твоя голф даже пребоядисвани детайли няма, отнася тди-та за закуска, харчи 6л в СФ, накратко - перпетуум мобиле. И немците карат с включени енергиини щитове, а за паркинг щети не са чувалиАма трудно се намират съвършени коли, такаче давай по-приложими съвети
mufin написа:Пребоядисване е едно, а реставриране след тотална щета е съвсем друго.
Аз съм пребоядисвал кола само заради козметични дефекти - одраскано, натиснато от отворени врати на паркинг, камъчета по предния капак...
Това са неизбежни дребни ремонти. Има ги навсякъде и варианта да намериш кола с 100% оригинална боя е почти с нулева вероятност.
Но удари с изкривена геометрия, огънати ланжерони,смачкани тавани.. това са проблемни коли
Затова при покупка е хубаво да има познат майстор.
Coca_GTI написа:В тая тема прочетох бая глупости
Haralampi написа:Coca_GTI написа:В тая тема прочетох бая глупости
Важното е, че ти не пропускаш да оставиш и ти някоя глупост по другите теми![]()
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Красимир Паров, Пешо123 и 62 госта