Мнение за Голф 4.Какво мислите за колата

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
to4nia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот to4nia » Чет 20 дек 2007 3:05

От месец карам ГОЛФ 4 TDI 110к.с.-НЕВЕРОЯТЕН,карал съм какво ли не, но ГОЛФА е несравним ! Имам чип и оня ден се подгоних с един РАВ 4 2,2 140кс и направо момчето го отчаях,той си мислел,че му върви колата!

Zlatin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Zlatin » Чет 20 дек 2007 20:36

Търся Golf IV дизел, която и да е година и каквито и да е екстри до 7000 лв. Ще мога ли да намеря такава кола, възможно най-добрата до 7000 лв? Дали ще е внос или не няма значение. Благодаря за отговорите предварително. Ако мислите, че мястото на този пост не е тук не ми отговаряйте. Благодаря :)

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 20 дек 2007 20:55

Zlatin написа:Търся Golf IV дизел, която и да е година и каквито и да е екстри до 7000 лв.

Може да намериш.... с лек челен или страничен удар :lol: А сега сериозно,за такива пари НЯМА такъв автомобил или ако има то по-добре се прави че не го виждаш,за твое добро е !

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Чет 20 дек 2007 21:54

Еми да няма да може да намериш,като гледам мобилето.Добре смятате ли че като излезне 6цата ще поевтинеят 4ките.И кога излизат 6ците.Мерси :wink:

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Чет 20 дек 2007 23:24

И аз да си кажа мнението за Голф-4 страхотен автомобил от всякъде.А относно за дефектите има като всяка кола ако е перфектна ще фалират производителите.И аз съм сменял дроселова клапа като и други колеги но също така и на Сеат Кордоба-96г съм сменял дросела за мене това са нормални неща все пак караш кола от друго поколение.
Голф-4 е номер -1 за мене :lol:

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Пет 21 дек 2007 9:40

Е и за мен Голф 4 е номер 1.Само се надявам да съм жив и здрав колата да я видите в гаража,па и да си пусна проектчето в Тунинга. :D

п.п.Кога излиза Голф 6. :arrow:

Потребителски аватар
AERVWPOLO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот AERVWPOLO » Пет 21 дек 2007 14:47

Определено Г4 е много различна от по старите голфове.Имам предвид във всяко едно отношение.Разбира се по добра е .Като возия най-вече ,ускорение , устойчивост като цяло единствения конкурент във неговия клас който заслужава уважение е А3ката но те са почти еднакви коли дори мисля че са със един и същ двигател.С няколко думи доста сполучлив модел на VW :wink:

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Пет 21 дек 2007 18:15

Колеги незнам това само аз ли го забелязвам но според мен по купетата 1ца си прилича с 2ка,3ка си прлича с 4ка,5ца ще си прилича със 6ца както се вижда по снимките на 6ца.Е разбира се има голяма разлика от поколение на поколение.На мен 4ката най-много ми допада.Значи новото поколение ще е 7цата. :D

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Г4

Мнениеот amikus » Пет 21 дек 2007 23:42

Г4 е хубав защото е нов още аз лично бих си взел Ауди А3.Всичките нови
коли вече не ги правят здрави както едно време няма сметка заводите са на майната си а не в германия.То с всичката техника е така вече де.Г2 е машината тия новите караш 5 години и махаш наще служебни коли са на по 3 години и са станали на котори ремонтите им са за по 700-800 лева на 6 месеца имаме всякакви рена,опели,дачии,фауве.

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Съб 22 дек 2007 9:36

Е ся колега Vw си е VW нема спор.Колкото и да е Vw си е по-добре от Опел,Дачия и още много други.Поне според мен де.Всеки си защитава марката която харесва.Ако поснеш тема в Опел Форума ще ти кажат че Опела е най-як.Затова според мен от Голфовете Г4 е най-красива,а 2ката е най-здрава. :wink:

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот junakov » Съб 22 дек 2007 16:59

joker написа:Няма нищо от пословичните за фолксваген здравина и надежност на двигателя и най-вече на окачването.Да не говорим за прословутите ниски цени на части и лесното обслужване-като конструктивни решение прилича повече на френска ,а не на немска кола...Просто Голф 4 вече си е луксозна,капризна и скъпа кола не по джоба на всеки......

СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБ

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот junakov » Съб 22 дек 2007 17:01

4on4on написа:а като разход имаш ли наблюдения 1,9 тди 110 коня

максимум 6 градско , .4.5-5.0 извънградско

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Съб 22 дек 2007 19:45

Martos написа:На 4-ката съм с 205/55/ 16 цола и ми се струва че повече ако са ще опира,ако е по нисък профил гумата сигурно и 17-ка ще влезе.

Виж в моя гараж. Аз съм с 18-ки.
Отзад 255 с фланци :oops:

Потребителски аватар
afferra
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот afferra » Нед 23 дек 2007 11:00

joker написа:
comika написа:Голфа си е Голф! Двойката е най - здрава, а четворката е най - хубава ( петицата яко я оплюват - дори щели да изтеглят премиерата на шестицата напред една година ).

Кой знае каква разлика в дизайна на Г4 от Г3 няма!!!
Ама разликите в цените са огромни...
Колкото до удоволствието от карането на такава кола...ами то твърде бързо се изпарява заедно с банкнотите от портфейла(освен ако ги имаш твърде много-ама тогава защо ти Голф-вземи си Ауди или Мерцедес) и с киселата физиономия на жена ти!

Ти мина в доста странно сравнение....от голф 3, който е еднакъф с голф 4, направо тропна на Мерцедес.....Мерцедес не може да кара всеки, а голфа е къде къде по евтин за поддръжка. Маслото на една Ц класа със смяната му + филтрите е 700 лева в Балканстар. А ти да не говориш за старата Ц класа, е карай я ти. Голф 4 е добър вариант. Аз карам 1.8 турбо и съм супер доволен от колата. Карам и мерцедеси, ама нали ти казах, че юмерцедес не е за всички и не е точно така както изглежда отстрани.

Vivaldi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vivaldi » Нед 23 дек 2007 17:54

Предстои ми купуване на Голф 4 1.4 комби.
Прочетох цялата тема, но въпреки това искам малко предварителна информация и мнения относно избора ми...удачен или не!
...колата е нов внос.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”