forski/ За това не се захващам с тази тематика (боядисването/тенекиджийство), ако исках до сега да съм си взел всичко нужно за боядисване и да съм почнал да чета литература и безкрайни опити до като (ако) се получи нещо. Сам бих си боядисал стоманените джанти например, лющещите кори в интериора на mk4, и всякакви такива дреболии. За това залагам на по опитни майстори понеже съм патил 1-2 пъти от такива които работата я правят само заради парите. Колкото до това дали си струва за такава кола или лично за мен, по добре да не навлизаме в спор

. Бих платил около 300лв+ за смяната на цял праг понеже знам, че тази работа не е проста (говоря за истинско качество). Лично аз гледам с друго око на колите, ако ще лада нива да е щом за човека Х тази кола означава много, ако има финансова възможност би хвърлил луди пари за да изглежда добре, макар и след първия офроуд да изглежда страшно... Майстора е хвален, а и като цяло в града "изглежда" държи най високо ниво. Като гледам нямам друг избор като се има на предвид някои подробности като това, че не искам колата ми да е на ма*ната си някъде на боядисване или да се прави през зимно време. Като дори и при този се наложи да чакам около 1м, а в по големите градове не знам какво ще е при читавите майстори, иначе тук бояджии през 2 пресечки

.
Да видим дано всичко е по план в Четвъртък да я почва до като е хубаво времето. Ето една тема от 2010 където въпросният човек е боядисал едно
Rallye където може да се види на грубо как е работил през онова време, по думите на автора изглежда, че е доволен, дано и при мен да е така.