БИЛЩАЙН - ИЗПУСНАХА НА МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА. КЪДЕ Е ПРИЧИНАТА!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Вто 28 авг 2007 21:28

hristian37 написа:
petko5 написа:
momo81 написа:ами то се е видяло че ще купувам нови, ама на коя марка да се спра тогава. Между другото на тези билщайн които ми изпуснаха навсякъде си пишеше произведено в германия - и на кутиите и на самите амортисьори - е това едва ли доказва нещо де.

Вземи си амортесьори с :!: ПИСМЕННА ГАРАНЦИЯ :!:

Закс, Монро, Кьони, Билщайн и т.н. , за всички има мнение, всичките са много добри и т.н. ...... , но следващия път си вземи амортесьори с ПИСМЕННА ГАРАНЦИЯ :!: , а не :!: с УСТНА ГАРАНЦИЯ :!:

P.S.
УСТНАТА ГАРАНЦИЯ, :!: " КУЧЕТА Я ЯЛИ " :!:, ВЕРВАЙ МИ :wink:

Същата работа е и с писмената гаранция - отиваш и ти заявяват -карал си по дупките и.............. :f_ckyou:

Монрото са по зле и от Билщайна. Вземи си БОГЕ или Закс - те май двете се сляха - или както ти написа един колега по нагоре - най-ефтините, за да не те много яд като изпуснат :lol:

Зависи, от къде купуваш нещата :wink:
Копувай от проверени магазини :wink:
Повярвай ми че има УЖАСНО МНОГО ГАДНИ И НЕКОРЕКТНИ ТЪРГОВЦИ НА ПАЗАРА С АВТОЧАСТИ, КОИТО ГЛЕДАТ, САМО ДА ТИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ :evil:

Относно за Монро аз лично съм много доволен :wink: , незнам защо толково плюете против Монро :dontknow:
На предишата си кола ( мазда 323 BF-купе 85г. ) и монтирах задни макферсони Монро , до осмия месец ( след това продадох колата :( ) макферсоните Монро, не бяха мръднали :wink:

P.S.
ФИРМАТА, КОЯТО ВНАСЯ МАРКАТА "МОНРО" ЗА БЪЛГАРИЯ, СЕ КАЗВА " ТЕХ КО", СЪЩАТА ФИРМА Е И ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА МАСЛАТА С МАРКАТА "ВАЛВОЛАЙН" :wink:

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Вто 28 авг 2007 21:53

Били мнооо меки Монро :roll:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”