мерси много подобно и на теб като го смениш ,обаче препоръчвам да го правиш на канал иначе е много трудно ,поне на мен така ми изглеждашеbobcho написа:landwarrior безаварийно каране с новия термостат и внимателно с печката да не изгориш от жега

мерси много подобно и на теб като го смениш ,обаче препоръчвам да го правиш на канал иначе е много трудно ,поне на мен така ми изглеждашеbobcho написа:landwarrior безаварийно каране с новия термостат и внимателно с печката да не изгориш от жега
brum написа:Ми ще ходя направо в хеед-91. Там уж са им читави частите, и като питах за термостат - berh казаха. Питах ги от турските немски или от немските немски - от немските немски били. Отзивите за сервиза са само добри и ще разчитам на тях.
FELIPE написа:Стига си правете майтап с хората,аз вчера прочетох темата и от тогава се чудя-как неизправния термостат(което е под въпрос примерно за brum) ще повлияе на разхода Screwy,сега вярно 100-200 грама може да смъкне,ако вместо 70-80 градуса държи 90,ама 2-3 литра.
Компа подавал богата смес,според моите наблюдения при определени градуси(които са доста под 70) той сваля тихите обороти от около 1000 ,на около 800 и това е... дотук се изчерпва влиянието му в/у разхода.
Ако постоянно държи на място 1000-1200 тогава вече лошо,ама пак няма да се отрази много на разхода,защото никой не си държи колата да работи толкова време на място.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 53 госта