ganio написа:Аз лично задния прозорец не го обработвам с препарата, защото все пак той има нагреватели. По принцип на страничните прозорци по бързо минава действието защото се свалят пипат се понякога.
При мен е по същия начин, предния джам не се изпотява с месеци, докато страничните 1-2 седмици. Но аз като обработвах стъклата се старах само на предното стъкло.
Аз по принцип температурите паднат ли за ел прозорците изобщо забравям че съществуват защото знам че мн често и лесно на отрицателни темп се късат жилата ... тъй че проблема с свалянето не върви ..... също тази седмица освен мен и жената друг не се е качвал а на нея и казах да не "маже" дори и забраних пушенето в колата заради свалянето на прозорците ..... мн странно ...... ако се "успокои" времето скоро ще мия и мажа пак страничните стъкла за нова проба .... обаче ако ще държи за по 5-6 дни няма особен смисъл .... Надявах се да се справя добре със страничните и наи вече страничните на багажника(с комби съм) .... много мразя да е потен тоя прозорец .... а колкото и парно и климатрноци да пускаш след като се изпоти няма оправяне ..... просто няма обдухване при него