Golf3 1.4 :) въпросче за термо датчик
Golf3 1.4 :) въпросче за термо датчик
къде се намира датчика за температурата на водата(антифриза) уреда ми не отчита нищо та са ми мисля че проблема е в датчика ;/
ами не е от таблото нито откачен кабел тази червената лампа дето е почти под да4ика си работи, като е на контакт колата свети и като запали си угасва най-вероятно датчика е изгорял и сам си набелязал един дето е близко до радиатора ама незнам тои ли е ;/ пък и като го сменя се чудя дали има опасност да влезе въздух да тря се обезвъздушава после
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf3 1.4 :) въпросче за термо датчик
DIX^ написа:къде се намира датчика за температурата на водата(антифриза) уреда ми не отчита нищо та са ми мисля че проблема е в датчика ;/
Колега, възможно е да е и от термостата! Сменял ли си го?
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
- Taffy
- Автомобил: Audi A4
- Двигател: ADR 2000
Значи, това което имаше един приятел с Golf 3 1,6 беше, че стрелката му стигаше до 70 градуса с много каране и до там. Но и парно нямаше. Смени си термостата и се оправи и до градусите на термостата си ги прави и парно си има.
Аз лично на същият мотор като вашия 1,4 нямам парно просто ми е запушен радиатора.
Аз лично на същият мотор като вашия 1,4 нямам парно просто ми е запушен радиатора.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”