дайте ми идеи как мога да си подсиля окачването на голфа, така че да е по издържлив в нашенските условия. в момента съм със спортни пружини и амортисири.
какво друго може да се сложи на колата?
Окачване на голф 3
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
спортното окачване е по кораво и не абсорбира енергията на ударите а я предава на купето направо. в това отношение за да е по здрава колата в нашите условия трябва да се жертва окачването->бих те посъветвал да сложиш оригинално окачване.
в тоя ред на мисли-на французите например окачването им е много меко и отзивчиво-не става за спортно каране но пък обира всички удари така че купето не изпитва такива яки сътресения.
затова пък всички французи имат лоша слава на кофти окачване-което всъщност не е съвсем така-те просто жертват окачването за сметка на вибрациите и сътресенията в купето.
в тоя ред на мисли-на французите например окачването им е много меко и отзивчиво-не става за спортно каране но пък обира всички удари така че купето не изпитва такива яки сътресения.
затова пък всички французи имат лоша слава на кофти окачване-което всъщност не е съвсем така-те просто жертват окачването за сметка на вибрациите и сътресенията в купето.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”