Добавка за масло?
Добавка за масло?
колеги някой слагал ли е добавка в двигателя,понеже сменях гумички но колата пак гори масло и смятам да пробвам с добавка преди да отварям двигателя,колата е голф 4 1.6
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: Добавка за масло?
какво е маслото ?
-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
временно решение със съмнителен резултат ,и внимавай какво слагаш ,че се отлага по двигателя и в последствие се чупят парченца от отлаганията които правят големи бели (запушване ,блокиране на повдигачи)
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
може да е и от маслото пробвай с кастрол или мотул оригинален,но не сипвай такава добавка ще съсипе бързо двг
ти да не вярваш на километража си че караш с това масло, смело наливай 15W40 и ако толкова искаш налей и едно шишенце руска добавка РЕСУРС
аз на километрава не вярвам,но при разход 1литър на 1000 км.,каквото и масло да сложа ще е без значение
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При този разход на масло си иска отваряне на двигател. Слагането на добавка няма да ти помогне, а може да ти навреди на двигателя.
-
- Автомобил:
- Двигател:
fill написа:При този разход на масло си иска отваряне на двигател. Слагането на добавка няма да ти помогне, а може да ти навреди на двигателя.
Абсолютно !
Сегменти и се моли да са само те.
ех да,ако добавката не намали разхода ще сменям сигменти,а иначе колата си върви супер
- ELEGATOR
- Автомобил:
- Двигател:
Колега най вероятно сегментите ти са за смяна.
-
- Автомобил:
- Двигател:
tokaii написа:колеги някой слагал ли е добавка в двигателя,понеже сменях гумички но колата пак гори масло и смятам да пробвам с добавка преди да отварям двигателя,колата е голф 4 1.6
Бардал имат много добри добавки, за твоя случай ще ти трябва добавка фул метал или макси компрешън разгледаи ги , качествени са наистина, и тествано многократно http://fanshop.vwclub.bg/categories.php?cid=7 разгледай ги тук
- PagocmuH
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз лично много се ядосвах когато почнат да чаткат тея повдигачи.
Колата не ми гореше масло но повдигачите чаткаха.
Колата ми беше Ауди 80 карах я с с масло OMV 10/40 и сложох тази добавка към 10 лева някаде беше преди,даже на Кауфланд мисля че съм я виждал.
Понеже е с графит добавката малко потъмнява маслото,но повдигачите при мен по рядко се чуваха след като я ползвах.
И наистина колега карай с качествено масло да нямаш ядове.
Колега нищо не губиш добавката е 10 лева най много,пробвай поне да опиташ,и сподели дали има има ефект.
Колата не ми гореше масло но повдигачите чаткаха.
Колата ми беше Ауди 80 карах я с с масло OMV 10/40 и сложох тази добавка към 10 лева някаде беше преди,даже на Кауфланд мисля че съм я виждал.
Понеже е с графит добавката малко потъмнява маслото,но повдигачите при мен по рядко се чуваха след като я ползвах.
И наистина колега карай с качествено масло да нямаш ядове.
Колега нищо не губиш добавката е 10 лева най много,пробвай поне да опиташ,и сподели дали има има ефект.
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Тази добавка е добра,лично аз съм я ползвал!
Но при колегата явно вече е прекалено късно, може би преди година на неговият мотор щеше да има благоприятен ефект....
Но сега колкото по-бързо отвори мотора да се види какво му има толкова по-малко парици ще дава на вятъра!!!
Но при колегата явно вече е прекалено късно, може би преди година на неговият мотор щеше да има благоприятен ефект....
Но сега колкото по-бързо отвори мотора да се види какво му има толкова по-малко парици ще дава на вятъра!!!
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Аз със счупени сегменти имах такъв разход на масло и то на 30 годишен мотор на 900 000 км!Не ми го побира акъла как на голф 4 може да стане това-все пак е МНОГО по-нова кола!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”