Пружини SUPLEX ?
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Пружини SUPLEX ?
Преди време си сменях задните амортисьори и забелязах че пружините са марка SUPLEX!Самата задница стои леко увиснала в сравнение с предницата !Мисълта ми е някой ако знае нещо за тези пружини дали са стандартните или са по-ниски или пък са омекнали вече ?Мерси ! 

Последна промяна от didkoltd на Сря 19 юли 2006 16:22, променено общо 1 път.
- koki_folza
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Това със втулките ми е ясно ама на мен мисълта ми беше дали тези пружини не са спортни някакъв вид самите да са си по-къси стандартно защото колата се води GLI а човека от когото я вземах разбираше точно колкото аз от космически кораби , та ми мина през ума като е сменял предни амортесьори дали някой не си е харесал пружините и да му е сложил обикновени , предницата е доста вирната с 15-ки на 60 височина съм и има поне 2-3 пръста разтояние от калника!
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
didkoltd написа:Хайде де толкова специалисти има тука и търговци оище повече никой ли не е попадал на такива пружини да каже .......!
"SUPLEX"просто бразилски ментета.Има вариант оригиналните пружини да се шпрегват,тоест разпъват се и се закаляват на ново.цената за една пружина е 25лв.Ако има интерес на Л.С.Вече втора година карам с такива пружини и не е клекнала грам.И постоянно я лашкам с стока
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”