Проблем с оборотите
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с оборотите
Здравейте, имам един проблем с моето Голфче. Като я изфорсирам оборотите ми падат под минимума(понякога) и понякога даржи високи обороти. Почистих вакуум регулатора (този, намиращ се над двигателя), смених вакуум регулатора, компютъра и дебитомера - разлика нямаше, естествено смених всички тези неща с втора употреба, но разлика никаква. Казаха ми, че можело да е от ключето под жилото на газта за празен ход. Мерих го с ом-метър - показжа, че си включва нормално. Плс помогнете. Дайте някакви идеи.
Re: Проблем с оборотите
Миналата година и мойто голфче си менеши само оборотите и се оказа че е нагоряла една плочка под инджекцията и от там засмуква въздух Сега оборотите ми се нормализираха на около 600

Maverik написа:Здравейте, имам един проблем с моето Голфче. Като я изфорсирам оборотите ми падат под минимума(понякога) и понякога даржи високи обороти. Почистих вакуум регулатора (този, намиращ се над двигателя), смених вакуум регулатора, компютъра и дебитомера - разлика нямаше, естествено смених всички тези неща с втора употреба, но разлика никаква. Казаха ми, че можело да е от ключето под жилото на газта за празен ход. Мерих го с ом-метър - показжа, че си включва нормално. Плс помогнете. Дайте някакви идеи.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”