Здравейте, ще се наложи да сменям задни амортисьори, но незнам какъв инструмент ще ми е необходим за целта. Сменял съм предни тампони на макферсона и там беше необходимо да имам камък за гедоре с външен шестограм за гаечен ключ и да държа контра на стеблото със шестограм. Та питането ми е дали ми е необходим и тук такъв камък, защото в книгата ми е описано за такъв специален инструмент само за педните амортисьори. Много благодаря предварително за всяко мнение!!!
P.s.: Може да ми оставите SMS на 088 931-88-14 или ICQ#118134024
Питане относно задни амортиьори??? Please, help!!!
- dimpex_01
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вече мога да споделя, че съм със нови амортисьори "BOGE" отзад, но искам да ви кажа, че когато свалих старите бях изненадан защото горните капачки на пружините ми бяха заминали. Та да знаете и да не се шашкате, отивате до близката морга и си купувате две нови като слънце. В халето където ги сменях имаше един бивш собственик на Golf, който ме светна, че вместо оригинални отзад ставали амортисьори от САМАРА, а возията била дори по добра дори и с пет човека в колата. Не съм го пробвал, но така казват препатилите, а нали този форум е точно за тази цел.
P.s.: Преди малко ходих да си купя една скоба за снадките на гърнето от кварталния магазин и там продавача (майстора - собственик на магазина) ми сподели, че Мулетаров собственика на ЕМ - комплект му е предлагал да изкупува от него старите плочки от накладки, при условие, че са с оригинална кутиика от новите на клиента му. Така, че мислете дали да си купите от ЕМ - комплект

P.s.: Преди малко ходих да си купя една скоба за снадките на гърнето от кварталния магазин и там продавача (майстора - собственик на магазина) ми сподели, че Мулетаров собственика на ЕМ - комплект му е предлагал да изкупува от него старите плочки от накладки, при условие, че са с оригинална кутиика от новите на клиента му. Така, че мислете дали да си купите от ЕМ - комплект

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”