Имам няколко въпроса късаещи vw vento 1.8mi 75ps. model 1993.
Сервиза кадето си правя колата като има нещо за правене по нея по принцип си падат много по ориглиналните части и по stock-a. Мисълта ми е, че ако не съм настоятелен в това, което искам то те слагат това което предлагат те

1 Значи доста са ми изтъняли предните спирачни дискове. Те са невинтилирани и са под 11 милиметра

2 Окачването ми е много меко ... Наистина вози перфектно но ми се наложи на връщане от банско да отбия по един черен път и задницата като започна да подскача..... да не говорим че при голяма скорост в завой и при нужда от изненеадваща маневра ще се поизвъртя доста добре. Могат ли да се натегнат или трябва да се сменят ???
3 Между ключа за пускане на светлините и регулатора за осветеност на километража и ъгъла за светене на късите светлини имам лампичка за халогенни фарове.... Обаче такива нямам. До ключа за подгряване на задното стъкло на централната конзола пък има някаква букса ! и отпред имам извдени проводници и букса за халогени.. Възможно ли е буксата да е за ключ за пускане на халогените или е някаква букса за закачане на уред за тестване на колата ???
Ще съм радостен ако ме осветлите по въпросите и да предложите какви спирачни дискове да взема и също какви свещи и кабелъ за тях... Благодаря предварително