GOLF_GT написа:Аз съм с ГОЛФ3,отзад съм с дискови спирачки но когато тръгвам сутрин,тоест не е загряла още колата или когато се намокри например след автомивка,нещо стърже отзад когато натисна спирачката първите 5-6 пъти и после постепенно спира.Някой досеща ли се от кво може да е,аз мисля че е вазможно да е от задните накладки![]()
![]()
![]()
GOLF_GT написа:Аз съм с ГОЛФ3,отзад съм с дискови спирачки но когато тръгвам сутрин,тоест не е загряла още колата или когато се намокри например след автомивка,нещо стърже отзад когато натисна спирачката първите 5-6 пъти и после постепенно спира.Някой досеща ли се от кво може да е,аз мисля че е вазможно да е от задните накладки![]()
![]()
![]()
cellnet написа:GOLF_GT написа:Аз съм с ГОЛФ3,отзад съм с дискови спирачки но когато тръгвам сутрин,тоест не е загряла още колата или когато се намокри например след автомивка,нещо стърже отзад когато натисна спирачката първите 5-6 пъти и после постепенно спира.Някой досеща ли се от кво може да е,аз мисля че е вазможно да е от задните накладки![]()
![]()
![]()
Да не би през ноща да я оставяш на ръчна спирачка? и да замръзва
Може би да е от това, за друго не се сещам.
Pichaga написа:GOLF_GT написа:Аз съм с ГОЛФ3,отзад съм с дискови спирачки но когато тръгвам сутрин,тоест не е загряла още колата или когато се намокри например след автомивка,нещо стърже отзад когато натисна спирачката първите 5-6 пъти и после постепенно спира.Някой досеща ли се от кво може да е,аз мисля че е вазможно да е от задните накладки![]()
![]()
![]()
ако си имаш феродо и то достатъчно няма паника, спирачките трябва да позагреят и след пет-шест натискания се оправят-аз съм с барабани и зимата и при мен е така
GOLF_GT написа:Pichaga написа:GOLF_GT написа:Аз съм с ГОЛФ3,отзад съм с дискови спирачки но когато тръгвам сутрин,тоест не е загряла още колата или когато се намокри например след автомивка,нещо стърже отзад когато натисна спирачката първите 5-6 пъти и после постепенно спира.Някой досеща ли се от кво може да е,аз мисля че е вазможно да е от задните накладки![]()
![]()
![]()
ако си имаш феродо и то достатъчно няма паника, спирачките трябва да позагреят и след пет-шест натискания се оправят-аз съм с барабани и зимата и при мен е така
Да но защо само отзад се чува този шум колега![]()
![]()
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 75 госта