Има една лампа за осветление на ключа на фаровете.
Та изгоряла ми е, а е по-специфична, защото е с фасонка.
Някой има ли идея колко струва това нещо и къде може да се намери?
Осветление на ключа на фаровете
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Оправих нещата. Нормална крушка с удължени краища и работата заспива.
Е, точно щото имах проблеми - затова се върнах на стария вариант с крушката. При мен там трябваше да свети червено но с 5мм диод не се получи желания ефект. Светеше червенио - ама не както трябва - едно бледо..
driver написа:Слагай диод и няма да имаш проблем.
Е, точно щото имах проблеми - затова се върнах на стария вариант с крушката. При мен там трябваше да свети червено но с 5мм диод не се получи желания ефект. Светеше червенио - ама не както трябва - едно бледо..
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
~None~ написа:Оправих нещата. Нормална крушка с удължени краища и работата заспива.driver написа:Слагай диод и няма да имаш проблем.
Изджагърка ли зеленичкото?

- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
~None~ написа:Не, не съм си играл, само смених диодите вътре. Но така или иначе не е ли целия светловод зелен?
Не е зелен - прозрачен е. Гърба на картинките е зелен, като го изджагъркаш и си сложиш червено диодче ще свети нема каде да ходи! Няма начин през зеленото да свети ярко червено или квото и да е друго. В "Направи си сам" има тема точно за това, ако искаш виж там как става.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”