GOLF-2 1.8 ПЪЛНА ИНЖ 87г. НЯМА МОШНОСT
GOLF-2 1.8 ПЪЛНА ИНЖ 87г. НЯМА МОШНОСT
ПОМОГНЕТЕ Стана доста сериозен проблем имам golf-2 1.8 87г. пълна инжекция. Сега от преди 2 седмици се появи следнито подам малко гас форсирасе но като пусна гаста оборотите падат много и някои път гаснеше така това е диагнозата карам я на диагностика казаха ми че проблема е от дюзите тези които впръскват в двигатела имат 2 гумички и да ги сменя но преди да си тръгна маисторра ми вдигна оборотите да не гасне докато я оправя но като вдигна обототите колата нямаше душа да върви така смених тези гумички колата започна да върви по добре отивам при диагностиците те пръснаха с някакъв шпреи по дюзите и на първата от ляво се оказа че пднаха уборотите а като пръскше другите не падат оборотите казаче говорим за колекторна гарнитура смених всичи гарнитури и отивам пак при диагностиците пак пръсна с този шпреи дюзите и пак като пръсна наи лявата паднаха оборотите обясних им че съм сменил всички гарнитури и гумички на дюзите и на клапани и о тук реголираха горивната смес и въздуха нагласиха оборотите и сега проблема е че няма достатачно мощност върви но не поема като тябва слабо набира натискам гаста до половината и заглъхва малко и лека полека поема от кое мое да е вече се растоварих 350 лв и дефако ништо много ще ви бъда благодарен ако можете да ми помогнете предварително благодаря.
Последна промяна от djordi на Вто 08 фев 2005 19:45, променено общо 2 пъти.
- Jetta16v
- Автомобил:
- Двигател:

точно в обеля бях мисля че мериха всички тия работи които ти изброи даже се врърнах втори път те пръснаха с няква течност върхо дюзите като пръсна наи лявата паднаха оборотите и изгасна колата но нали съм сменил гумичките и колекторна гарнитура мотора ми е gx 1.8 механична пълна инжекция днес купих течнос за прочистване на дюзи stp "fuel injector "
това където менеше оборотите го поравих знчи сондата има една кабелна обувка там дала на късо кои знае колко време съм я карал такатя давала грешна информация та яко горивосе е подавало но тогава ми харчеше грдско 8-9 извън градско около 7 ама вървеше яко недава да пипнеш гаста а сега давам гас тя нештевсе едно катери баир а лятото махнах катлизатора даите няква идея че вече неиздържам така
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
голф 1.4 ми даде разход 13.5/100...............минах през доста от тези процедури дето казваш накрая седях на диагностика над 3 часа и се ровиха отпред та чак умирах от смях и не намериха проблема .... така че братле само моа ти съчувствам...........горе главата и ако много те ядоса рендето го засили в некоя канафка и тва е................

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
виж сега ето един сервиз, дето на майка ми колата най-накрая я оправиха(вследствие на 'кадърни' майстори). Препоръчаха ни го. Ама утре ще ти напиша телефона. Ето горе-долу къде се намира. Люлин. От орион караш по тоя булевард дето отива към Калотина (мисля, че беше 'баба Парашкева', ама не знам де). Малко преди мосю Бриколаж, от ляво е сервиза, срещу бензиностанцията на Шел. Един такъв голям, нов, готин(Той всъщност преди е бил на друго място, но сега са се рзширили). Аз съм с добри впечатления, а и от други знам. Пробвай се. Диагностиката е 20 лв
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”