Проблем с Голф 2 1.6
- sve_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с Голф 2 1.6
Значи имам Голф 2 1.6 електронен карборатор.Лятото му сложих газова уредба,след което към края на годината ми гръмна компютъра, който казват, че регулирал оборотите на празен ход.Смених го и сега имам страшни проблеми с оборотите.Когато карам на газ при изключване от скорост оборотите падат на 100-200 и колата почти гасне.А ако съм бил на скорост и сам се спускал по инерция при изключването от скорост колата гасне. На бензин ситуацията е подобна.При изключване от скорост оборотите падат на 400- 500, а при спускане на скорост и след това на неутрална се запазват оборотите около 500 и се нормализират на 900.Ходих по какви ли не майстори и центровка на газовата правиха,но няма ефект
моля Ви ПОМОГНЕТЕ ...

- RadoSi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Predwaritelno se izwinqwam za latinicata.
oplatni si sistemata za wazduha proweri si oplatneniqta po plo4kata si wakuma ... ne e wazmogno da imash problemi na gaz ot tozi rod i da nemoge da se oprawqt s otpuskane na krana na izparitelq. Na prazen hod kak e .. wig si klemite na potenciometara na droselowata klapa ili po4isti gi i si zameri potenciometara w min i max pologenie i gi srawni s zawodskite. Samo imai predwid che na gas raboti samo elektronikata za mehani4en kontrol na droselowata klapa ot edna wakumna jaja sas step motor ako tq ti pritwarq prekomerno drosela moge i tq da e winowna shte trabwa moge lesno da se oprawish kato slogish neshto megdu kolqnoto na giloto na gasta i i podwignata os na jajata za oborotite
towa e na gas shte si pushka za benzin mislq che shte se oprawi sashto.
oplatni si sistemata za wazduha proweri si oplatneniqta po plo4kata si wakuma ... ne e wazmogno da imash problemi na gaz ot tozi rod i da nemoge da se oprawqt s otpuskane na krana na izparitelq. Na prazen hod kak e .. wig si klemite na potenciometara na droselowata klapa ili po4isti gi i si zameri potenciometara w min i max pologenie i gi srawni s zawodskite. Samo imai predwid che na gas raboti samo elektronikata za mehani4en kontrol na droselowata klapa ot edna wakumna jaja sas step motor ako tq ti pritwarq prekomerno drosela moge i tq da e winowna shte trabwa moge lesno da se oprawish kato slogish neshto megdu kolqnoto na giloto na gasta i i podwignata os na jajata za oborotite

- Nova
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тук съм. Нарочно не се обаждам защото ми звучи като началото на края. Трябва да го чуя и видя на място на бензин как е. Ако успея да дойда на срещата ще взема и всичката ми налична документация.
Бав1 - заповядай тогава или ще ти пратя телефон да се уговориме някой ден да се видим.
П.С. Имах същия карбуратор и го смених целия.
Пробвай на изключен двигател да натиснеш навътре автомотичния смукач (една голяма хуйня отдясно на карбуратора). НЕ трябва да потъва повече от 1 см.
Така дистанционно трудно...
На кое викаш компютър-а и къде се намира?
Бав1 - заповядай тогава или ще ти пратя телефон да се уговориме някой ден да се видим.
П.С. Имах същия карбуратор и го смених целия.
Пробвай на изключен двигател да натиснеш навътре автомотичния смукач (една голяма хуйня отдясно на карбуратора). НЕ трябва да потъва повече от 1 см.
Така дистанционно трудно...
На кое викаш компютър-а и къде се намира?
- sve_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Компютъра се намира в горната дясна част.
, стои в нещо като ниша.Както при инжекционите, само че това било последния вариант на карборатора с много електроника подобен на моно инжекцията.
За сбирката и аз незнам дали ще мога да дойда,защото май сам на работа.Ако можеш дай някакви координати,да се разберем нещо.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”