Проблеми със скоростите
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблеми със скоростите
Абе пичове имам проблем със скоростите на Jetta2/1.8Mi,91г,понякога не иска да ми включва на 1,няма значение дали е загряла или не, абе никаква зависимост няма, а понякога ми включва толкова лесно дето на нова кола не ми е било така лесно, като дам на 2 и после на 1 си влиза без проблем. Казаха ми че може да е от механизма за автоматично регулиране на съединителя дето е на жилото на съединителя,бил същия като на 3-ките и много често се развалял по принцип. А ако е от съединителя не трябвали тази мизерия да ми я прави постоянно. Някои да има някаква идея как да го оправя това???
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблеми със скоростите
много вероятно да е от щангата на скоростния лост пробвай с леко реглажчеjettro написа:Абе пичове имам проблем със скоростите на Jetta2/1.8Mi,91г,понякога не иска да ми включва на 1,няма значение дали е загряла или не, абе никаква зависимост няма, а понякога ми включва толкова лесно дето на нова кола не ми е било така лесно, като дам на 2 и после на 1 си влиза без проблем. Казаха ми че може да е от механизма за автоматично регулиране на съединителя дето е на жилото на съединителя,бил същия като на 3-ките и много често се развалял по принцип. А ако е от съединителя не трябвали тази мизерия да ми я прави постоянно. Някои да има някаква идея как да го оправя това???
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”