Една от сондите е изгоряла,но тия от фв не казват коя.

Мисълта ми е еднакви ли са трите сонди да поръ4ам
една и да ми я сменят в някой друг сервис.
znainainai написа:Колега кой точно е твоя мотор от горе изброените пиши че да мога да се закопая по на дълбоко във схемата на инжекциона?![]()
S-stail написа:Xexe za tezi pari si vzimam innovate lc-1 sas sensora![]()
Dilara ot koito gi kupuvam mi predlaga bosh wb sensor na po 56 dolara.
Neznam no si mislq,che nb sensorite trebe da sa po evtini.
Shte proverq
niks76 написа:еми пък във Франция са с по 20евро в плюс от немската ценано говорим за оригинален bosh от дистрибутор на фв,а не за дилър на made in?????
S-stail написа:niks76 написа:еми пък във Франция са с по 20евро в плюс от немската ценано говорим за оригинален bosh от дистрибутор на фв,а не за дилър на made in?????
От тоя мейд ин..... дилър/най-големия на иновейт/ си карат колите има нема 20 4овека в БГ с иновейт лс![]()
По4удата ми беше как една щироколентова сонда е по евтина от теснолентова на една и съща марка
buFka написа:S-stail написа:niks76 написа:еми пък във Франция са с по 20евро в плюс от немската ценано говорим за оригинален bosh от дистрибутор на фв,а не за дилър на made in?????
От тоя мейд ин..... дилър/най-големия на иновейт/ си карат колите има нема 20 4овека в БГ с иновейт лс![]()
По4удата ми беше как една щироколентова сонда е по евтина от теснолентова на една и съща марка
Абе ти незнаеш кво искаш....по горе говориш за 300 Евро, са искаш да ни изкараш, че ние ти пробутваме някви супер оскъпени сонди. Човек да не се опита да ти помогне бе деа....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 120 госта