дроселова клапа при golf gti кога се разбира че не работи добре?
ходих на 3 диагностики и никой не ми каэа 100% При мен колата просто се дави, работи неравномерно, когато подадеш газ не ускорява - сякаш нещо я задържа и недостига гориво. После изведнъж се оправя и после пак така м/у 1000 и 2000 и след 3000
но не било от ламбда сондата
дроселова клапа при golf gti
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 20:33, променено общо 1 път.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
angell написа:каэаха че вс. било наред или се намирало ниакаква грешка а в 3 сервиэ -- юнитреид---че може би е от дроселова клапа но нямали такава эа да проверят ,каэа че като подадеш на контакт клапата не спирала да щрака и да се опитва да си отвори ниво но пьк пали от раэ а и golfa e 8v
как така да щрака и да си отваря ниво???

я обясни по подробно коя клапа имаш предвид.
явно мотора е 2Е.
нали не е 16 волта?

8v эначи като дадеш на контакт дроселовата клапа се отваря подопределен ьгьл эа да влеэе вьэдух в инжек. но тука отваря и эатваря доста по дьлго демек неможе да реши колко вьэдух да пусне
-така каэаха от сервиэа и че МАЙ проблема е там и да я сменя но пьк си пали та неэнам дали е там проблема а и те не са че ниамали друга та да пробват
-така каэаха от сервиэа и че МАЙ проблема е там и да я сменя но пьк си пали та неэнам дали е там проблема а и те не са че ниамали друга та да пробват
- Jujeto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При мен го имам същия проблем, но като сложих на един приател дебитомера направо заспа.
Иначе смених датчика на дроселовата клапа които наистина следи полужението и!
Той регулира полужението на клапата колко въздух да пусне в инжекциона. При мене палеше също от раз но изведнъж все едно някои ми спира горивото и спира да върви, та ми казаха че проблема е от дебитомера.
Аз ходих на няколко диагностика защото почна да харчи повечко, но последния излезна най-читав и ми каза че проблема е от дебитомера.
А ти караш ли я на газ?
Иначе смених датчика на дроселовата клапа които наистина следи полужението и!
Той регулира полужението на клапата колко въздух да пусне в инжекциона. При мене палеше също от раз но изведнъж все едно някои ми спира горивото и спира да върви, та ми казаха че проблема е от дебитомера.
Аз ходих на няколко диагностика защото почна да харчи повечко, но последния излезна най-читав и ми каза че проблема е от дебитомера.
А ти караш ли я на газ?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”