ПРОБЛЕМ С АКУМУЛАТОРА
-
- Автомобил:
- Двигател:
ПРОБЛЕМ С АКУМУЛАТОРА
Здравейте колеги. имам следния рлоблем и питане за него. Колата е Венто 1,8 mi ABS. преди три дни я паркирах нормално без проблем, вчера отидох да я запаля но след като завъртях ключа само каза чек, и ми се отвори десния преден прозорец /електрическиса/ затворих го ръчно. Опитах втори път каза чик и се отвори десниязаден прозорец, затворих го пак ръчно , опитах трети път отвори ми се панела на касетофона. Колата я имам от година и половина и е с акумулатора с който скъм я купил на никога не ми е правила проблеми. Някакви идеи за причината преди да заредя акумулатора майстор жичкаджия или алармаджия?
-
- Автомобил:
- Двигател:
ПРОБЛЕМ С АКУМУЛАТОРА
а после как да разбера дали е добре?
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
ами никак, просто си карай, ако пак направи някаква мизерия го фърляй. ако не направи - карай...
п.с. преди година купих от един колега във форума един необслужеаем акумулатор FIAMM ужким почти нов.
сложих го в мазето и като се скапа моя сложих "новия". да де ама като оставих туингото за 3 дена без да го паля - о чудо акумулатора труп.
викам си на акъла твойта мама италианска необслужваема, я дай тука отвертката да те обслужа набързо, махнах пломбите, отворих клетките и кво - нема никой вътре. аре до бензиностанцията за 1 кило дестилирана вода, събра си я цялата, аре на зарядното (микропроцесорно
) за известно време и готово!
от тогава нема проблеми никви веднъж на 4-5 месеца проверявам електролита, дори като се качих преди седмица на витоша с преспиване и сутринта беше -10 си запали без проблеми.
изясни ли ти се горе долу?....
п.с. преди година купих от един колега във форума един необслужеаем акумулатор FIAMM ужким почти нов.
сложих го в мазето и като се скапа моя сложих "новия". да де ама като оставих туингото за 3 дена без да го паля - о чудо акумулатора труп.
викам си на акъла твойта мама италианска необслужваема, я дай тука отвертката да те обслужа набързо, махнах пломбите, отворих клетките и кво - нема никой вътре. аре до бензиностанцията за 1 кило дестилирана вода, събра си я цялата, аре на зарядното (микропроцесорно

от тогава нема проблеми никви веднъж на 4-5 месеца проверявам електролита, дори като се качих преди седмица на витоша с преспиване и сутринта беше -10 си запали без проблеми.
изясни ли ти се горе долу?....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря утре като го сложа на колата ще видя как е. В момента го зареждам. В едната клетка нямаше вода(. долях и някъде около 200 мл. Дано нямам проблем в алармата. Защото днес като го свалях дори не ми светна таблото нито алармата нито централното просто нищоне работеще, преди поне светеше таблото и можех да я отключа от дистанционното
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей. Вчера заредих акумулатора, и колата запали от раз. Но като го мерих с аерометъра не показцва никаква плътност около 1,10. Всички клетки. Ходих в една акумулаторджийница и там ми го замериха с товарна вилка. Показа добро държане под товар но също видяха че плътността е ниска. Провериха ми за отечка алармата уж нямаше, после се усъмниха в касетофона но не можаха да го извадят и ми казаха да мина през седмицата когато бил там човека по алармите. Казаха ми и да го заредя още 12 часа но нямаше ефект и не вдигна плътност. Не знам какво да правя много лесно мога да си купянов акумулатор но ако има някъде проблем по тоците пак ще го прецакам . а не ми се дава на случайни сервизи и майстори да ми ровят из колата. Приемам съвети...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”