Занчи, преди време смених свещи. Всичко ок. Обаче на единия кабел на трети цилиндър от към свеща вътре нещо като окис. Тогава реших че проблема е бил в свеща. Почистих го добре от вътре и пак го сложих. Обаче сега след месец и половина близо - пак същия проблем, по-малко от преди, ама пак има нещо като окис. Направо съм гръмнат.
Мислех че проблема идва от кабела, ама го замерих - съпротивлението му е като на другите.
Кво да семеням ? Някави идеи ?
Кабели
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
пич проблема ти е в кабела но засега си ок защото си го чистиш редовно. щипката вътре дето лови свеща е два вида зависи дали сваляш ония михлюзии дето се навиват отгоре или не-но и в двата случая е месингова-сутрин-особено ако палиш на газ се получава конденз по лулата отвътре заради рязката разлика с темпетарурата на свеща отначало и в комбинация с нещо от чистата ни природа=киселинност=месинг-капут! а както знаеме медния окис е полупроводник! та има голяма вероятност 3 ти цилиндър да почне да ти дава ядове във времето. сменяй го шибания кабел и ако питаш мене смени ги всичките! и си вземи комплект а не един по един.препоръчвам беру. верно-цифра си е ама да не ги сменяш па всеки ден- твоите има голяма вероятност да са ти оригиналните.
и още да знаеш че ако си на газ със спринцовка от кабелите гърми най много-а знаеш как са частите за спринцовките все пак....
и още да знаеш че ако си на газ със спринцовка от кабелите гърми най много-а знаеш как са частите за спринцовките все пак....
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
ми не знам за нещо по различно от корозия да е причина за окисляване. това с температурните разлики си важи и за бензина, като се има предвид че сега времето е горещо и въздуха е много влажен. може би беруто ти все пак да е на годинки и може и да са го поливали с гадости преди тебе и може всичко ама кабела си е за смяна си мисля.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
ми да ти кажа до момента съм разчитал много и предимно на беру-освен това и фау-ве ги препоръчват а и ги използват за първоначално вграждане!!?!!. знам със сигурност че бош купен от киров-бош е пълен боклук. и знам че кабели, купени поединично не стават. само главоболия. от тука натам си ти обаче. стискам палци и ме дръж на течение.
нещо не стана. каза ми че няма такъв потребител и затова ти отговарям тука. айде пак успех и късмет
нещо не стана. каза ми че няма такъв потребител и затова ти отговарям тука. айде пак успех и късмет
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
NovobranecGT написа:Абе колега, как ти е щипката в лулата, една малка телчица, която като сложиш кабела притиска свещта към стената на накрайника на кабела....
Всичко е ток. Лулата съпротивления и т.н. Не ми се набутва за нови кабели да се окаже че не е от тях.
Ок, както ти да е, явно ще се взимат нови.
Благодаря на всички за мненията.
Az imam podoben broblem kak da izmerq syprotiwlenieto na kab
na men mi prekasva ot vreme na vreme ediniqt cilindar
kolko trqbva da byde syprotivlenieto na kabela za da znam dali da smenqm kabeli ili svesti
))
kolko trqbva da byde syprotivlenieto na kabela za da znam dali da smenqm kabeli ili svesti

mdaa no ako se pak nqkoi znae
ako se pak nqkoi znae kato go premerish saprotivlenieto kolko trqbva da byde i kak se meri ot ediniqt krai do drugiqt
ili sprqmo masa
zastoto az i drug pat sam probval da mera kabel koito sas sigurnost e prekasnal i mi dava ednakvo saprotivlenie kato na ostanalite
(((
ВЪВ ФОРУМИТЕ СЕ ПИШЕ НА КИРИЛИЦА от gti
ili sprqmo masa
zastoto az i drug pat sam probval da mera kabel koito sas sigurnost e prekasnal i mi dava ednakvo saprotivlenie kato na ostanalite

ВЪВ ФОРУМИТЕ СЕ ПИШЕ НА КИРИЛИЦА от gti
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”