Климатроник за голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Климатроник за голф 3

Мнениеот evgenyh » Пет 25 мар 2005 20:02

Привет на всички, аз съм нов в форума. От скоро карам голф 3 1.6/74kw с климатроник и искам да попитам нещо за него. Разбира се първо прегледах всичко по темата, но моят не е като този, допълнително слагания който се продава от Импас56, а явно си е оригинален. Та, работи си нормално, но повечето пъти, като дам контакт се рестартира, дисплея започва да мига за около 10,20 сек. и после се оправя, като май, че си помни последното положение, ако може някой да ми каже защо се получава така? И също много ще съм благодарен ако някой ми помогне да си намеря книжка за голф3 но, от по-новите/моя е 97/, в която да е описано и как се борави с климатроника, и въобще всичко. Благодаря ви предварително!

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Пет 25 мар 2005 22:21

Имам същия проблем и имам 2 книжки едната на френски другата на италиански а не съм запознат добре с нито един от тях :( но доколкото разбрах щом почне да се рестартира при контакт трябва да се отиде в сервиз на Фолксваген

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Вто 29 мар 2005 11:53

Ами сигурно ще трябва да отида до Юнитреид... иначе засега духа ама не мога да му разбера точно кое кога се натиска, тъй, че ще съм много благодарен ако можеш да ми услужиш с едната книжка да я сканирам/независимо коя,може би все пак френската/ - e_handjiyski@abv.bg. Иначе тия дни ходих до провинцията, на дълъг път, планински и с яки завой през по голямата част, и вкл.климатроник ми даде разход 6.4, е по показания на компютъра де. Но интересно след около 2 часа каране забелязах, че копчетата на климатроника/тези по средата/ са загрели и май от време на време се чуваше някакъв звук от там който може и да е вибрация, но може и да е от напрежение???

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Вто 29 мар 2005 15:53

На следващата среща ще ги донеса и двете а дотогава може и да имам отговор :D

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”