Голф 4, 1.6 АКЛ Предстояща смяна на масло
Голф 4, 1.6 АКЛ Предстояща смяна на масло
Здравейте! Знам че в доста теми е говорено за различните марки масла. Аз карам с 10w40 полусинтетика. Последните почти 10 000 км ги минах с масло Total Quartz 7000 10w40 и съм доста доволен. Някой има ли впечатления от маслата Elf 10w40? Интересува ме защото в магазина, от който искам да си купя маслото точно тези 2 вида са пуснати на промоция. Като цяло съм се спрял пак на Тотала, но ако е свършил мисля да взема Elf. Подходящо ли е това масло за Голф 4 с този двигател и като цяло добро ли е. Няколко човека ми казват, че Елф и Тотал ги правят на едно и също място. А майстор ми е споменавал, че Елф основно се слага на автомобили Рено, Пежо, Ситроен. Моля използвалите това масло на своите Фолксвагени да споделят мнение. Както споменах по - горе първи вариант ми е Тотал, а след това Елф. Единственият вариант е да взема маслото от този магазин.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4, 1.6 АКЛ Предстояща смяна на масло
Щом ти е единственият вариянт тоя магазин за какво пускаш тема, ти си лесен...
Те франсетата правят ракети и техните масла не са за немски машини, щото в космоса се разреждат, а при употреба се сгъстяват и става страшно на северния полюс
Те франсетата правят ракети и техните масла не са за немски машини, щото в космоса се разреждат, а при употреба се сгъстяват и става страшно на северния полюс
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Голф 4, 1.6 АКЛ Предстояща смяна на масло
И като знаеш, че има много теми за масла, напиши в тях.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”