Здравейте. Току що се регистрирах във форума и ви моля за помощ. Млад шофъор съм на Golf 2 и не разбирам много от техническата част. Имам едно притеснение от известно време, всъщност около месец. Колата е в много добро състояние, поддържам всичко чисто и затова забелязвам такива малки неща.

При едно от редовните почиствания под капака, забелязах че на връзката, която излиза от двигателя и свързва 2 от меките маркучи (единия отива към радиатора а другия не знам къде) е изцапана леко с масло. Ама наистина беше съвсем малко, все едно няколко капки са протекли. Не беше прясно, така че едва се отбеляза на парцала, с който бърсах. Започнах по-редовно да вдигам капака и забелязвам че след като двигателя върви, точно на това място се появява капка масло. Малко по-голяма ако съм шофирал по-продължително. Теч е силно казано. Опасно ли е това, дали тази връзка нещо е тръгнала да се прецаква? Съжалявам ако въпросът ми е глупав, мен ме дразнят такива малки неща

и ще се радвам ако получа отговор.
http://prikachi.com/images.php?images/869/8988869A.jpgОтбелязал съм със стрелка, вдясно от болта.