vw golf mkIII 2.0 115hp не иска да запали.
vw golf mkIII 2.0 115hp не иска да запали.
Здравейте колеги имам гореспоменатата кола на която смених двигателя преви няколко дни, както съм написал горе не иска да запали всички кабели са на местото й, хвърля ток от свещите, хвърля и бензин. Двигателя върти но няма никакви признаци да запали. Ако някой има на представа от какво може да е да сподели. 

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: vw golf mkIII 2.0 115hp не иска да запали.
Ами остава центровката на мотора
Белези за ГМТ на шайбата и на маховика (под пластмасовата тапа на камбаната) за коляновия вал.
Белези на ангренажното колело горе, белег на колелото на спомагателния вал.
И накрая зацепване на делкото към същия тоя вал. Всичките картинки ги има в аутодата.
Те 115 са три типа мотора, де. Два от тях имат и "хол" датчик на вала, не само в делкото.

Белези за ГМТ на шайбата и на маховика (под пластмасовата тапа на камбаната) за коляновия вал.
Белези на ангренажното колело горе, белег на колелото на спомагателния вал.
И накрая зацепване на делкото към същия тоя вал. Всичките картинки ги има в аутодата.
Те 115 са три типа мотора, де. Два от тях имат и "хол" датчик на вала, не само в делкото.
Всичко съм направил както трябва белезите са на мястото й, даже ангренажа не е свалян от двигателя. Двигателя само върти без никакви признаци да запали
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Тогава кое наричаш "хвърля бензин", как си сигурен, че дюзите хвърлят бензин?
Ами защото виждам че е намокрила свещите и като се опитвам да я запаля има миризма на бензин
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”