1.Вече втори бушон на фаровете за мъгла ми се стопява,пластмасата се стопява но самия бушон не гори,15 ампера е,но щом не гори значи не би трябвало да е прекалено малък. Между другото изолацията на кабелите в самите фарове е стопена и почти нямат никаква изолация останала,има ли някаква връзка с проблема с бушона ?
2. Плафоните които са в корите на предните врати не ми светят когато отворя врата,само на дясната когато си иска светва като отворя вратата. Но пък като заключа колата при отворена дясна предна врата,колата пищи и на двете врати мигат плафоните,значи си работят,проверил съм крушките,не са изгорели. Но като сложа главния плафон на положение да светва при отворена врата,не светва,значи със сигурност проблема е в микроключетата, нали ?
3. Преди време ми се беше прецакал датчика за ABS на предно дясно колело,активираше се дори при плавно натискане на педала. Купих някакъв турски,мисля че Topran беше марката,но дупката която е за болта дето държи датчика на положение,не беше кръгла както при оригиналния,а елипсовидна/продълговата. И сега от време на време лампата на ABS ми светва без причина,дори до днес светеше и преди малко от самосебе си всичко пак се оправи. Та се съмнявам че може би заради формата на дупката самия датчик се размества от тресенето(всмисъл толкова дупки има по пътя че няма как да не се разбута нещо). Вие имате ли някакви други предположения?

VW Golf 4 1.6 APF 2001г. - Няколко общи въпроса
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”