Имам следния проблем и искам и се надявам да ми помогнете с каквото можете,понеже аз вече се изчерпах като знания и идеи.
Става дума за Голф 3 CL с ДВГ RP 1.8 90Hp:От както съм го купил все имам проблем със стрелката на температурата на таблото не иска да държи на 90 градуса.Смених тройника отпред на блока с датчиците заедно син и черен,смених страничен фланец,смених Термостат на WAHLER и фланеца за него с нов опръстен и тази кола пак си знае нейната и не показва тези заветни 90 градуса.Ходих до моргата и взех две табла за проба,понеже от прочетеното в форума можело да има и проблем в самото табло,но уви едното беше от Голф GT а другото от Венто и пак същата работа.Колата загрява до 80 гр бавно пуска се перката и охлажда до 70 градуса и това се повтаря на всеки 2-3 минути когато съм в задръстване,иначе като карам и се охлажда колата стои на 70 градуса.А по таблото перката веднъж се пуска на 80,веднъж на 87 и това е.Моля за помощ защото не знам какво да правя.Благодаря на всеки предварително който може да ми помогне с нещо.Благодаря и лек ден колеги.Стефан