Здравейте един колега има проблем с неговото голфче От заглавието мотора е ясен имобилайзера е спрян има газ и колата няма палене на топла най - вече. Каза ми че и на студено го прави, но на топло още по зле чак от 10-15 пъти пали само се мъчи стартера върти акумулатора е нов нещо да дадете съвет какво може да е ? Четох няколко теми ето какво намерих. Датчик на хол е сменен реле на помпата е сменено. Казват за някакъв датчик на дистрибуторната капачка ли беше не помна и аз точно. Каза че и там където му е копчето за смяна на газ и бензин и двете му премигват. Закачвахме го на ваг - ком няма грешки и при въртене оборотите се вдигат ако не се вдигаха ще е датчика на хол. Кабели, свещи, бобина сменени. Преди няма и година прави ремонт на двигателя понеже нямаше компресия. И сега от скоро е почнала с този проблем някакви съвети ?
Възможни причини от изчетеното"
1.Клеморед
2. Един колега си е решил проблема с чистене на буксите на еку-то с контактен спрей
3.Реле(30) Интересно при него че на мястото на това реле 30 той е със 109 защо така ? Знам че 109 е за дизели да пробва ли да го смени с 30 ?

Голф 3 AEK 1.6 101 Не пали
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”