Колеги, колата изкарва странен стържещ звук при спиране, чува се някъде под мотора.
Накладките и дисковете са нови, звукът го имаше преди да ги сменя, има го и след като ги смених. Както написах - самият звук се чува централно отпред, а не в ляво или дясно.
Някой има ли представа от какво може да е?
Голф 2 - стържене при спиране
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: Голф 2 - стържене при спиране
Огледай тампони и ауспух. Опира нещо или тръба вероятно като се "наклони" леко напред мотора.
- Duke_BG
- Автомобил: GOLF 4+BORA
- Двигател: AGU 180Hp + V5 4 motion
кога стърже ? като е на скорост или няма значение
при потегляне и връщане на газта има ли някакъв звук
и в крайна сметка с какъв двигател е ?
при потегляне и връщане на газта има ли някакъв звук
и в крайна сметка с какъв двигател е ?
Двигателя е 1,6 RF, няма значение дали е на скорост или не, стърже си. Чува се сякаш караш със износени дискове и накладки, но звука е централно.
Чудя се дали е възможно да е нещо свързано със съединителя, но не намирам подобен проблем с търсачката.
Чудя се дали е възможно да е нещо свързано със съединителя, но не намирам подобен проблем с търсачката.
При мен проблема май се оправи при смяна на тампони, биалетки и не знам какво друго ми сменяваха.
Първо смених дискове и накладки и ефект нямаше. Най-осезаемо се чуваше при спускане. В един момент изчезна и като се замисля май беше след като правих предницата. Сега предницата пак почна да тропа яко и пак се появи.
Ама аз съм с 4-ка.
Първо смених дискове и накладки и ефект нямаше. Най-осезаемо се чуваше при спускане. В един момент изчезна и като се замисля май беше след като правих предницата. Сега предницата пак почна да тропа яко и пак се появи.
Ама аз съм с 4-ка.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Понеже се бях поувлякъл с вдигането на гоуфа, едната полуоска понякога опираше на някво желязо и доста се чудех какво стърже. Огледай полуоските дали нямат излъскан пръстен.
Дискове, джанти оригинални ли са, лагерите? Някакво тунинговане отпред?
Клипче можеш ли да направиш?
Дискове, джанти оригинални ли са, лагерите? Някакво тунинговане отпред?
Клипче можеш ли да направиш?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”