Пускам тема, надявайки се, че не я дублирам с друга, уж търсих преди това и не намерих такава или подобна.
От миналата есен съм собственик на голф 7, която към момента не ми създава почти никакви грижи и проблеми (да чукна на дърво).
Има обаче проблем с единият от ключовете. Автомобила беше закупен с два оригинални ключа, тогава и двата работеха. Единия от тях го дадох на баща ми, да си има. В един момент се оказа, че той не работи, не отключва и заключва, викам си батерия, заминала е. Смених я, новата изкара около 12-14 дни и приключи.

Викам си може да не е била точна, уж четох каква се слага - cr 2025. Отива на ключар бащата, там му казват не била такава и му дават друга, с нея същата работа, пак работи около 2 седмици и приключва. Остави ключа на ключар да го отворят и видят, казали уж, че нещо задържало и все едно постоянно е сработвал и са го оправили, да ама не, нова батерия и отново след 2 седмици е чао.
На моя ключ в един момент ми изписа на таблото да му сменя батерията, не съм го правил към момента, но той и надписа вече не се появява.
Та какъв може да е проблема на този ключ, че така яде батериите? Нещо платката или друг проблем? Интересно е, че когато сложа уж вече неработещата батерия на друго дистанционно - то си работи.

Голфа е с централно и предполагам някаква фабрична аларма, няма безключов достъп и други такива благинки.