Проверявана е на различни диагностики , но не е записвала никакви грешки,а има повреда ,която не можем да локализираме...Със сигурност не е кутията понеже имах някои съмнения и я провериха за грешки както и на живи данни и всичките и стойности са нормални.....

Този месец са сменени: датчик-колянов вал,бобина,бенз.помпа,кабели и свещи,масла и филтри,но проблема си остава и се изразява в:
1.Трудно стартиране на двигателя, когато е паркирана ,което не е всеки път,но е 50/50 дали ще запали от раз или ще се мъчи 2-3 мин докато запали(без значение дали е студен или загрял двигателя).Когато си иска пали безпроблемно,но в останалите случаи е мъка и пали трудно след четвъртия ,петия опит...Случвало се е да я запаля и след по малко от минута да изляза от колата докато работи на празен ход . Тъкмо излизам , и тя изгасва сама .
2.В движение за секунда се усеща леко придърпване ,хидравликата на волана спира,оборотите падат надолу много рязко и двигателя изгасва докато шофирамВсичко в рамките на 2-3 секунди и вече е изгаснала , а аз карам карам и ще влизам тъкмо в завой например и тя решава да изгасне посредата на пътя .Това започва да се случва все по често,а това е сериозна предпоставка за ПТП и затова съм спрял да я карам .Аз шофирам средно на ден по 20км градско и тя гасне по този начин в движение по 4-5 пъти за това разстояние .Случвало се е и повече пъти на ден да го прави тоя номер.
3. Това от горе е придружено със моменти ,в които както е добре и съм в движение започва да си мени оборотите сама и да рита до толкова ,че ако има автомобил зад мен или в страни от мен започва да спазва доста по -голяма дистанция.Това се получава най-често на трета и четвърта скорост между 2 и 3хил. оборота като стрелката на оборотите започва да се движи хаотично между 2 и 3хил. оборота нагоре и надолу и обикновено рита така 20-30 секунди и спира ако намаля скоростта за да свали предавка надолу.Понякога ,когато се опитам да ускоря започва да рита и след най-много 1 мин лашкане в купето се оправя. Правил съм си експеримент докато рита да и подам газ или да я настъпя за кикдаун и се задавя и изгасва моментално в повечето случаи.
Това го прави само в града , а като изляза на магистралата всички изброени горе признаци за повреда изчезват.Само на магистралата е окей дори при пътуване над 1ч се държи на пътя нормално ,без да прави нито един от изброените по горе номера...Някакви идеи какво може да е ?