Гледайте се сега, искате да ми убиете мерака.....
Аз смятм да постигна 200 коня не повече.....знам много добре че синхрото няма да издържи, колко пъти съм смятал и продължавам да смятам....
Brabus, пари още не съм заделил- само си правя сметка какво ще трябва да купувам и колко пари ще ми трябват.... Двигател 1.8 Т 180 коня ми е мечтата на живота, но уви не мога да го намеря, а и скорости ще ми трябват, да си направя турбо на моя двигател ще ми излезе около 1800$ само Турбо комплекта с най-важните част( Турбо, чип, колектор, дюзи...)
Аз ще си направя интеркулер (имам размери на Гарет интеркулери и колко ом е ефикасността

) тръби също си правя, маркучета разни за разнасяне на масло ще ги оредя локално.... гарнитурки също,но ако се наложат не са скъпи, гарнитура нискокомпресионна е около 99$
Абе хора, МОГА ДА ГО НАПРАВЯ, само нямам време заради колежа и парите не мога да отделя наведнъж сега.....
Правя изчисления на база PB двигател, щото е пълна инжекция, а аз моя смятам да го "накарам" да стане такава....постигната мощност на 0.8 бара ще дойде някъде 192-197 конски сили...... Мога да го издуя и на 1.2 -1.4 бара но ще трябва да си купя още един двигател части или п скоро биели ковани за 725$ и бутала с компресия 8.5:1 за 775$ - е малко множко идва само за тези елемнти......не искам състезателен автомобил а бърза ежедневна резачка
Разходи идват от това, че трябват спирачки, окачване ще се наложи една идея по твърдо, за да не четете из вестниците "ФВ Голф се вряза в канавка след тройно салто..."
И накрая: сметките ми са следните: да си купя 1.8Т двигател+ЕКУ+скорости и да го монтирам ми излиза малко повече или общо взето същото от това да си сложа турбо на моя двигател.....хватката е къде още ще намеря скрити разходи!!!!