Здравейте пичове!
Имам Голф 2, 1.6- 89г..От както съм го взел имам проблеми с таблото.Първо не ми работеше километража, зех друго табло,но то беше от английско VW и съответно беше в мили,така 4е свалих само километража от мойто старото табло,и го сложих на новото,за да мога да ползвам оборотомера...Включих го и сичко си заработи на 6!Разбира се километража отново не работи...върти известно време и спира....като карам повече време на заден ход се оправя и после пак...и така...Сега обаче напоследък оборотомера ми почна да се ебава.Работи сутрин и в един момент стрелката пада и дотам...не показва нищо!Някой има ли идея от какво може да се получава тоя проблем?ръчнах буксата но явно не е от нея проблема!Ако някой има предположения ще бъда благодарен!
Поздрави на всички
Интересен проблем с оборотомера на Г2
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Трябва да свалиш таблото и както ти казва pinci прегледай на найлоновата платка с пистите тези дето отидват до оборотомера...те там влизат в оборотомера с една малка пластмасова букса дето много особено са сгънати пистите преди нея..може да ти прекъсва...другия вариант е някъде да ти дава късо...при мен например като включа на дълги светлини и и ми умира оборотомера по същия начин. Някакво късо е от крушката за дългите ама още не съм го разгадал.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”