Проблем при студен двигател
- venll-vr
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем при студен двигател
Сега когато е студено се появи следния проблем. Голф 3 1,6 ми АБУ мотор. При запалване оборотите са стабилни, но подам ли малко газ колата започва да притриса /не е от свещи-нови са/. Отпускам газта и оборотите се стабилизират. Щом загрее се оправя и няма проблем с форсирането на двигателя. Давайте мнения какво може да бъде. Колата е с газ, но това го прави на бензин /паля на бензин докато загрее/. След като загрее няма проблеми и на газ и на бензин-няма го това думкане в двигателя. Благодаря за вниманието!
- menkata123
- Автомобил:
- Двигател:
Оппаа. Дойдохме си на думата. Аз имам абсолютно същия проблем и три години не мога да разбера какво става. Когато натисна газта и я задържа в точно определено положение двигателя почва да се тресе и каточели не работят всички цилиндри като хората. Като я пусна се оправя. Почвам да следя тази тема изкъсо.
- venll-vr
- Автомобил:
- Двигател:
Моля Ви бихте ли обяснили по-подробно къде се намира съответния датчик? А дали не може да е не добре работеща дюза на моното или от калпав бензин/сипвам от ЛУКОЙЛ/? Тази вечер гледах високо волтовите кабели за свещите-никой от тях не светеше. Това означава ли, че мога да ги елеминирам като възможен източник на проблема?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”