Препоръка за свещи
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Препоръка за свещи
Колеги препоръчаите ми марка и какви точно да са свещите за двигатела ми защото не съм наясно 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Denso или NGK е туй,дето казвам аз.
Няма значка бензин/газ нафта(mhihi).
С кой двг си,уважаеми г-не?
Питам да ти дам направо модела на свещта...
Най-хубави са иридиевите свещи,ама са адски скъпи.
Ако си с ABS/AAM моторетка свещите са към 8-9 лева/бр макс,от обикновените триелектродни типове (НЕиридиеви).
Не се хвърляй на Бош и Шампион,защото сред многото фалшификат трудно ще намериш оригинални.
Има теми един бол,ако ти се чете търси с търсачката.Ако не ти се търси се вслушай (т.е.вчети) в съвета ми
.
Ако си с ABS/AAM моторетка свещите са към 8-9 лева/бр макс,от обикновените триелектродни типове (НЕиридиеви).
Не се хвърляй на Бош и Шампион,защото сред многото фалшификат трудно ще намериш оригинални.
Има теми един бол,ако ти се чете търси с търсачката.Ако не ти се търси се вслушай (т.е.вчети) в съвета ми

- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега а ако си ги взема от магазин на бош може ли и там да ме прекаратandro_ написа:Denso или NGK е туй,дето казвам аз.
Има теми един бол,ако ти се чете търси с търсачката.Ако не ти се търси се вслушай (т.е.вчети) в съвета ми.
-
- Автомобил:
- Двигател:
badjo-vw написа:колега а ако си ги взема от магазин на бош може ли и там да ме прекарат
Какво означава "магазин на Бош"?
Глей ся,в турция 1 кило свещи = долар-два,бош-мош,каквото искаш.
Китайците ще ти произведат с какъвто надпис искаш,каквото искаш,стига да си платиш.Ако аз съм търговец в БГ,дали няма да ги взема оттам?
Ако си търговец на оригинален Бош,моите поздравления,че внасяш оригинал.
По едно време продавах части,та знам горе-долу кое откъде идва,как и на каква цена.
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
andro_ написа:Denso или NGK е туй,дето казвам аз.
Има теми един бол,ако ти се чете търси с търсачката.Ако не ти се търси се вслушай (т.е.вчети) в съвета ми.
Мерси много в понеделник съм по магазините

- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ми не знам оня ден бях на ваг ком и майстора каза че едната свеш не е както трябва и ме прати в КИРОВ-за бошandro_ написа:badjo-vw написа:колега а ако си ги взема от магазин на бош може ли и там да ме прекарат
Какво означава "магазин на Бош"?
Глей ся,в турция 1 кило свещи = долар-два,бош-мош,каквото искаш.
Китайците ще ти произведат с какъвто надпис искаш,каквото искаш,стига да си платиш.Ако аз съм търговец в БГ,дали няма да ги взема оттам?
Ако си търговец на оригинален Бош,моите поздравления,че внасяш оригинал.
По едно време продавах части,та знам горе-долу кое откъде идва,как и на каква цена.

-
- Автомобил:
- Двигател:
badjo-vw написа:ми не знам оня ден бях на ваг ком и майстора каза че едната свеш не е както трябва и ме прати в КИРОВ-за бошоще не съм ги купил щото се чуда и аз кво ще ми набутат
Аз съм доволен от Denso-то на Косер в сините кутии.Някой казват,че е китайско,но аз пък съм много доволен.Карам и на бенз и на газ (ГазИнж).
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз съм с газ-инжекция и за тва са си важни свещите-а ти кво ще кажеш по вапроса за спортните филтри на JR имаш ли някви наблюдения как е колата на газ с тях ,инжекцията дали няма да се омотаandro_ написа:badjo-vw написа:ми не знам оня ден бях на ваг ком и майстора каза че едната свеш не е както трябва и ме прати в КИРОВ-за бошоще не съм ги купил щото се чуда и аз кво ще ми набутат
Аз съм доволен от Denso-то на Косер в сините кутии.Някой казват,че е китайско,но аз пък съм много доволен.Карам и на бенз и на газ (ГазИнж).
-
- Автомобил:
- Двигател:
Няма проблем за спортен филтър с ГИ,понеже дебитомера си отчита,оригиналното ЕКУ дава сигнал към дюзите,според дебитомера,ламбдата,темпатурните датчици,оборотите,натоварването,скоростта,натоварването и един куп други щуротии...,компа на ГИ-то умножава сигналите на ориг.ЕКУ по някакъв коефициент и всичко е ОК.
Но за какво ти спортен филтър?
Излишно даване на грешни пари.
Ако търсиш вървеж,той няма да дойде от това.
Истината е в големия мотор или в турбината.
Туй то.
Туй то.
Последна промяна от andro_ на Пет 14 мар 2008 22:39, променено общо 1 път.
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ее не очаквам да стане друга колата ,но казват че се държи по добре а и с тая газ на 5000 км. нов филтърandro_ написа:Няма проблем за спортен филтър с ГИ,понеже дебитомера си отчита,оригиналното ЕКУ дава сигнал към дюзите,според дебитомера,компа на ГИ-то умножава сигналите на ориг.ЕКУ по някакъв коефициент и всичко е ОК.
Туй то.

- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”