питане за болтовете за джантите за голф 3
- Apo82
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
питане за болтовете за джантите за голф 3
на4и колеги здравеите,изкам да попитам някои има ли представа дали болтове на джантите(резбите) от корса 94 год 6те станат на голф 3 1.6(6тот ми продават едни джанти апак са с специални болтове с 6естограм и са от опел корса и да знам дали да му казвам на колегата да ми ги пра6та).ако някои може да ми помогне 6те сам мн благодарен
апак и нямам корса под рака за да пробвам

- Apo82
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
andro_ написа:Аз казвам,че стават по резба.Вече дължината е друг въпрос.
На секретните болтове дето аз си ги купих пише Opel.
Изчакай и друг колега да потвърди.
6тот и моите секретни станаха от опел.ама са някакви ментаци(турски секретни болтове и викам 4е мойе да са обаркали етикета),ама 6том и на теб са ти станали.мерси колега.аиде ако някои има на 4алам корса да пробва 4е сам в трудно положение да не изтарва джантите.мерси предварително

- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: питане за болтовете за джантите за голф 3
Apo82 написа:на4и колеги здравеите,изкам да попитам някои има ли представа дали болтове на джантите(резбите) от корса 94 год 6те станат на голф 3 1.6(6тот ми продават едни джанти апак са с специални болтове с 6естограм и са от опел корса и да знам дали да му казвам на колегата да ми ги пра6та).ако някои може да ми помогне 6те сам мн благодаренапак и нямам корса под рака за да пробвам
Ако си решил да се разминеш без да си купиш и болтове, лъжеш се

- petko5
dbanchev написа:Да по резба стават, по дължина също няма да имаш проблем! Карал съм с опелови болтове и си стават без проблем на голфа!
Какво означава според теб "опелови болтове" ??????????????????
Знаеш ли колко размера са ??????????????
Повярвай ми че са много !!!!!!!!!!!!!!!

П.С.
Колега Apo82, вземай джантите и ще мериш на място

Единствино, което трябва да те притеснява, е централния отвор на джантата и разтоянието между болтовете, а не какви болтове ще станат

стават колега
стават колега от опел ама виж дължината им дали е достатъчна щото може да се окажат къси и да падне някоя гума или да скъсаш някои при по висока скорост
стават колега
стават колега от опел ама виж дължината им дали е достатъчна щото може да се окажат къси и да падне някоя гума или да скъсаш някои при по висока скорост
- TURL
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
- Контакти:
земи си нови от Ем комплект 33 - 2лв. броя и не му мислиApo82 написа:на4и колеги здравеите,изкам да попитам някои има ли представа дали болтове на джантите(резбите) от корса 94 год 6те станат на голф 3 1.6(6тот ми продават едни джанти апак са с специални болтове с 6естограм и са от опел корса и да знам дали да му казвам на колегата да ми ги пра6та).ако някои може да ми помогне 6те сам мн благодаренапак и нямам корса под рака за да пробвам
- Apo82
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мерси колеги за инфото.ама да поясня не6то.болтовете са далги оба4е са с някакав 6естограм за накраиник и едва ли 6те са евтини.а за централния отвор ми е ясно 4е 6те има при стругаря
.мерси на вси4ки за инфото 

- petko5
Тази фирма има каталог, тук ще намериш, това което те интересува
http://www.etebg.com/autospares/catalogue.html

- Apo82
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
petko5 написа:Тази фирма има каталог, тук ще намериш, това което те интересува![]()
мерси колега
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”