след като обиколих цело град да си намеря обтяжна ролка за ремъка навсякъде ми изкараха ролка ИНА...при всяко посещение подчертах че няма и 2000 км и ролката вие и че не желая такава.другия вариант (единствен) който ми предложиха във всеки магазин бе ролка на производител Trucktec Германъ (село германско до чирпан сигурно)..
интересува ме някой има ли мнение по въпроса с този производител....
да спомена че ИНА-та е с 5 6 лв по-скъпа от тази....
Мнение за консуматив
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Мнение за консуматив
Smoke написа:след като обиколих цело град да си намеря обтяжна ролка за ремъка навсякъде ми изкараха ролка ИНА...при всяко посещение подчертах че няма и 2000 км и ролката вие и че не желая такава.другия вариант (единствен) който ми предложиха във всеки магазин бе ролка на производител Trucktec Германъ (село германско до чирпан сигурно)..
интересува ме някой има ли мнение по въпроса с този производител....
да спомена че ИНА-та е с 5 6 лв по-скъпа от тази....
Мога да ти кажа че Ина е доста добра марка за другата

- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Аз преди време като бях куриер и всеки ден ме викаха в евро07 и изпращаха части на частни лица - сигурно с каталожен номер ги поръчват ако проблема е в частите като марка
?

Последна промяна от Pavcho2 на Пет 11 апр 2008 15:16, променено общо 1 път.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами не ина не е добра марка.нали казвам че ролката ми е ина и зави след 2000 км.ама вие като тролей...ще спече както пътувам дълги растояния и не знам.опитах да си го обясня от магазина че е била кофти партида но приятел си взема същата от друг магазин и неговата вие...
интересува ме точно за този консуматив...а не като цяло производителя...ако искат на село да ги правят работата е да не сменям 1 ремък на 10 ролки
интересува ме точно за този консуматив...а не като цяло производителя...ако искат на село да ги правят работата е да не сменям 1 ремък на 10 ролки
-
- Автомобил: PASSAT B6 2.0 TDI
- Двигател: CBDC 2010
Значи убедих се, че има ИНА и ИНА. Писах навремето как се опитаха да ме прецакат в Юнитрейд с алтернативна ИНА. Оригинална ИНА с щампи на марката VW и щампован каталожен номер - 74 лв. Алтернативна ИНА - 28 лв. Сами се досещате какво се опитаха да направят! Двете ролки, макар и от една марка, поставени една до друга се различаваха доста на външен вид. Въпреки, че в една ролка май най-важното е качеството на лагера.
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Smoke написа:не виждам какво общо може да има ремъка с виенето на ролката![]()
от друг град някой да ми вземе е добре но на мен ми трябва за днес тази пуста ролка...така че...пак ще взема такава па каквото стане.
КЛЮЧ и мерси на всички
На Аутохит до БКП-то КТБ-тата са оригинал на Дайко.
Ако искаш пробвай оттам.
ИНА има немско,словенско и неизвестно откъде.
Първите 2 варианта - ОК,другия - ташак.
Ако искаш мога да ти взема от Илиев Авточасти оригинално Дайко,но ще стане за следващата седмица.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
andro____ благодаря но вече сменихме ролката отново с ИНА....колкото и да бях убедителен продавача ми обясняваше че сме неграмотни един вид и бъркаме нещо...обаче дойде на моята и се разбрахме да не е ИНА....
обади се някъде си и след това ми вика СКФ 30 кинта ама след 2 дни ...
та пак скочих в гьола с ина-та ..колкото искара после ми е обещана подмяна ако излезе чеп
ГРУПААА КЛЮЮЮЮЮЧИИИИ МА КУКОНО
обади се някъде си и след това ми вика СКФ 30 кинта ама след 2 дни ...
та пак скочих в гьола с ина-та ..колкото искара после ми е обещана подмяна ако излезе чеп
ГРУПААА КЛЮЮЮЮЮЧИИИИ МА КУКОНО

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”